Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MTuT] Leaugue Of Legends - Serwer niedostępny.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

52023359419799661048.png

Przedstawiam Wam tutorial, który pomoże rozwiązać problem znany lub rzadziej występujący na LoL'u.

Poniżej znajdziecie instrukcję, co i jak należy zrobić.

29446431244103921515.png

Witam. Zapewne spotkaliście się już z takim problemem na League of Legends, jakim jest błąd " Serwer niedostępny ". Otóż ja znalazłem sposób na to, jak się tego pozbyć.

• Jeżeli po uruchomieniu Lol'a pojawi nam się napis " Serwer Undefinied ", sprawdzamy stan serwerów na stronie głównej Lola, poprzez naciśnięcie na napis "Serwer Undefinied".
  • Przeniesie nas na stronę ze statusem serwerów League of Legends. Jeżeli jest napisane, że serwery są dostępne, nie martwcie się. Należy w miejscu (nr 2 na screenie) kliknąć myszką i wpisać odpowiednią komendę. W miejscu (nr 1 na screenie) nie będzie żadnych napisów, lecz możemy klikać w nie, a i tak nic się nie stanie.
  • Wpisujemy thereisnourflevel.
  • Powinno nam się już wszystko ładnie naprawić i możemy grać.

31787168411214555672.png

@ Nie znalazłem tutoriala, o tej samej treści, także wstawiam go tutaj do ogólnego użytku.

@ Poradnik z YT.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...