Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Konfiguracje na bota.

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś napiszę konfiguracje do statku "goliath,", oraz "leonov", na bocenie na alienach, będę wypisywał następujące alieny, oraz konfiguracje, oraz radius, jaki trzeba wpisać w bocie.

Mapa: x-2, straunerki oraz lordakie, w tym bossy, full speed, full osłonek w dronach(i tak lecą na 2 hity)Radius 600, standart

Mapa: x-3, oraz x-4, lordakie mordony saimony, w tym bossy, najlepiej leonek, lecz golcem też ujdzie, 2 konfy full speed, 1 konfa full osłon w dronach, w 2 konfiguracji 6 osłon.Radius 600

Mapa: x-5, lordakium, polecam jedna konfa czołg, druga full speed, full osłon w dronach.Radius 680

Mapa: x-7, krystalliny, bossy krystalliny, oraz krystallony, 1 konfa czołg, druga 5 osłonek na statku, 4 w dronach, radius na krystalliny 740, na krystallony 720.

Mapa: x-8, straunery oraz bossy straunery, 2 konfy full speed, drony pół na pół osłony/lasery.Radius 600.

Może komuś się przyda...

Wiem wiem, pogmatwane, ale sorry.

Myślę, że się przyda, to mój pierwszy TuT, proszę o wyrozumiałość, jeżeli będziecie chcieli, abym coś dodał, piszcie

:)

Czy możecie zdjąć kilka % ?

:)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Wedłu mnie tutek przydatny dla nowych na niektore mapki tez nie mialem konf i mi sie tez przyda łap lajka i czekaj na komentarze typu 'tut na sile' ' chujnia ' itp od tych 'PRO' !

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Wedłu mnie tutek przydatny dla nowych na niektore mapki tez nie mialem konf i mi sie tez przyda łap lajka i czekaj na komentarze typu 'tut na sile' ' chujnia ' itp od tych 'PRO' !

Wiesz... mnie nie obchodzi zdanie innych, którzy nie potrafią niczego docenić :) ale dzięki.

Opublikowano

Dla Ciebie TuT jak używać google by był dobry (insynuacja dot. Twoich TuTów)

@TOPIC Zapewne ktoś tam z tego skorzysta :)

Opublikowano

@Up skończ proszę , jakoś sobie nie przypominam żebyś zrobił coś dla tego działu , przyszedł i wielkiego kozaka zgrywa weź stul pizdę i się najlepiej więcej nie odzywaj , ja pierdole poważnie na tym forum coraz gorzej ;]

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

RADIUS (ang. Remote Authentication Dial In User Service), usługa zdalnego uwierzytelniania użytkowników, którzy wdzwaniają się do systemu (poprzez usługę "połączenia dodzwaniane"). Protokół używany do uwierzytelniania. Stosowany przez dostawców internetowych na serwerach innych niż serwery z systemem Windows. Obecnie jest najpopularniejszym protokołem uwierzytelniania i autoryzowania użytkowników sieci telefonicznych i tunelowych.

Inaczej promień.

bugpointblack.png

Opublikowano

Ktoś robi sobie jaja... Czy możecie zdjąć kilka % ? :) ??? Za takie tutki powinni Ci jeszcze dowalić :P począwszy od pierwszej porady że na x-2 alieny brać na 2 hity to jakaś porażka - jeśli nie bijesz bigbojem to zawsze na jeden hit lordakie bo inaczej bicie traci sens a reszta... o ile robi się je ręcznie to jeszcze ujdzie ale na boty czołg o.O ( a to dotyczy tego forum) też bez sensu

Opublikowano

począwszy od pierwszej porady że na x-2 alieny brać na 2 hity to jakaś porażka -

dokladnie na x2 kazdy alien idzie z rakiet plt2021 o ile nie pomylilem te za 500 kredek i na hita no chyba ze nie trafi:) ewentualnie bossy lordakie i streunery o ileoba typy sa bo tez pewnien nie jestem to moze 2-3 hity i po nich

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Ktoś robi sobie jaja... Czy możecie zdjąć kilka % ? :) ??? Za takie tutki powinni Ci jeszcze dowalić :P począwszy od pierwszej porady że na x-2 alieny brać na 2 hity to jakaś porażka - jeśli nie bijesz bigbojem to zawsze na jeden hit lordakie bo inaczej bicie traci sens a reszta... o ile robi się je ręcznie to jeszcze ujdzie ale na boty czołg o.O ( a to dotyczy tego forum) też bez sensu

Bez sensu są twoje wypowiedzi, głównie zrobiłem tut, dla tych, co zaczynają zabawę z botem, to, że Ty wszystko wiesz, nie znaczy, że od razu wszyscy.

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...