Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]GTA Vice City bład

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pare dni temu kupilem sobie za prawie 20 zł gta vice city z android marketu, wszystko się pięknie ściągło lecz gdy włączam gre to mam cały czarny ekran na telefonie i nie mozna włączyć, wie ktoś co zrobic?

Opublikowano

Uhm ? Przecież ta gra jeszcze oficjalnie nie wyszła, więc jakim cudem pobrałeś ją z marketu ? Sam się dzisiaj zdziwiłem jak ktoś na forum link podesłał. Podaj model telefonu, u mnie wystarczyło wgrać najpierw dane, a dopiero potem instalować apk.

Jak administracja pozwoli, to wstawię tutaj dobrego torrenta ze sporą ilością seedów. Gra w końcu nie jest jeszcze płatna ^.^.

Opublikowano

Up, jesli wstawisz torrenta to temat close, ban dla cb.

@Topic

Pewnie jakies bugi badz nieobslugiwany model telefonu masz. Łatka pewnie jest w drodze.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Kemis koniecznie podaj model telefonu!

Nigdy się nie kupuje z GP, bo nie wiadomo czy będzie działać.

Hmm... Ale możesz zrootować telefon i wgrać pluginy NViDiA.

Opublikowano

Ale ta gra nie wyszła jeszcze xD.Po co kombinować jak pod moim adreno 205 chodzi standardowo bez chainfire ?

Co do torrenta, to dlaczego nie mogę go wstawić ? Gra nie została oficjalnie wydana, producent nic nie wspominał na ten temat.

Opublikowano

Czyli Adreno 205, 1 GHz Scorpion, 512 RAM. Powinno spokojnie działać.

Spróbuj zminimalizować, a później odpalić z paska powiadomień.

A jak Ci będzie bardzo zależało to wgraj Kernel nAa 10 i MiniCM7 2.1.8 i powinno chodzić.

Opublikowano

Czyli Adreno 205, 1 GHz Scorpion, 512 RAM. Powinno spokojnie działać.

Spróbuj zminimalizować, a później odpalić z paska powiadomień.

A jak Ci będzie bardzo zależało to wgraj Kernel nAa 10 i MiniCM7 2.1.8 i powinno chodzić.

Testowałem na stocku, nightelfie 10, 9.6, Cyanogen Mod 7 (+ zestaw kilku kerneli), MIUI i nightelf 3.3 (bo innego nie znalazłem, jeszcze 3.6 był). Wszystko chodzi pięknie, zakładam, że autor siedzi na ICS-ie ;). Na 4.0.1/2/3/4 możesz zapomnieć o jakimkolwiek porcie Rockstar, pare gier gameloftu wywala do pulpitu przy użyciu MT.

Jak coś to wejdz w ustawienia/informacje o telefonie i podaj, co pisze w "wersja systemu".

// A, od kiedy to na Neo V dostępne jest coś takiego jak MiniCyanogenMod ? o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...