Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Minecraft pocket edition na Samsung galaxy mini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie jest jakaś możliwość żebym w to mógł grać bo jak uruchamiam minecrafta to czarny ekran i zaraz że przestał działać spróbuj ponownie więc da radę jakoś go odpalić?

Opublikowano

Ja też bym wiele rzeczy chciał... ale nie pyskuję od razu na forum jeśli ktoś ma rację ;). Idź na ulotki i 4-5 miesiącach (zakładając, że chodzisz do szkoły) będzie miał coś pokroju Galaxy Advance.

Opublikowano

Ulotki śmieszny jesteś wolę poczekać do gwiazdki i wziąść s2

Chyba trochę przeginasz , koledzy starają Ci się pomóc a ty masz w dupie all , jak Ci się tak dzieje to nie graj i tyle za słaby telefon masz.. proste jak nie chcesz kupować nowego

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

No to tym bardziej nie otworzy.

Sama mam ten telefon i jest dużo lepszych gier.

Jest pewien sposób przerabiania gier z procesora ARM v7 na v6, ale Minecrafta niemożna przerobić na armv6, ponieważ nie jest robiony na silniku unity 3d.

Jeszcze dodam tytuły gier bardzo podobnych do minecrafta na Mini:

Minebuilder, Worldcraft, PetraVis, BlockWorld, Block Story

Opublikowano

Na Galaxy Mini Minecraft nie działa.

A ty pewnie ściągnąłeś pirackiego minecrafta, bo w "Google Play" pojawiają się tylko aplikacje co działają na twoim telefonie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak to nie pójdzie? o.O

Podałam wyżej tytuły, które są baardzo podobne do minecrafta.

Pirat? Nie koniecznie, mógł na komputerze w GP ustawić, żeby się pobrało na telefon, gdy będzie dostęp do intenetu.

Opublikowano

Jak to nie pójdzie? o.O

Podałam wyżej tytuły, które są baardzo podobne do minecrafta.

Pirat? Nie koniecznie, mógł na komputerze w GP ustawić, żeby się pobrało na telefon, gdy będzie dostęp do intenetu.

Jak się na kompie pobiera z google play, to po lewej stronie wyskakuje ci sprawdzanie zgodności z telefonem, więc jeśli chciał to pobrać na galaxy mini, to by nie mógł tego zrobić.

Czyli na 100% pirat.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak się na kompie pobiera z google play, to po lewej stronie wyskakuje ci sprawdzanie zgodności z telefonem, więc jeśli chciał to pobrać na galaxy mini, to by nie mógł tego zrobić.

Czyli na 100% pirat.

A no fakt, mój błąd.

A nawet jeśli pirat to co?

Srebrna Kia mu do domku wbije?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...