Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z programem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc siemka elo wam Mam taki problem , ciagle wyskakiwala mi ikonka , mcafee online backup , zrob kopie zapasowa , zrobilem takowa kopie , i metin2 przestal mi dzialac , nie wlacza i mam error Start Service error errorcode 204 . uninstalowalem , to i wszystkie pliki usunelem lecz nadal to samo , gdzie jeszcze moga byc powiazane pliki z tym i jak moge je znalesc . ;D ?

Gdzie moga byc pliki z tego mcafee , i jak je usunac i jak je znalesc . Co polecacie zrobic ?

Jesli mi zadziala daje lajki limit dwudzienny ! :D

Opublikowano

Sprawdź to :

http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board220-problemy-techniczne/board278-pomoce-i-rozwi%C4%85zania-problem%C3%B3w/2241356-kod-b%C5%82%C4%99du-204-0x00000204-516-ss204-b%C5%82%C4%85d-obci%C4%85%C5%BCenia-sterownik%C3%B3w-hackshield/

Odinstalowałeś ten antywirus przez systemowy "odinstaluj program" ?

Wgraj jakiegoś innego Antywirusa np Eset Smart Security

Opublikowano

wgralem avg lecz dalej to samo , odinstalowalem tym w panelu sterowania ,lecz zostaly tam jakies pozostalosci usunelem je tez i dalej to samo ;d

@ Edit : Ten temat jest nieodczytywalny nie kumam o co tam chodzi .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...