Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ERROR Runtime Library C++ Metin2mod

Kobier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam taki problem kurka rurka że boce sobie na ravii i mi przy używaniu opcji mobber, pickup i oddawanie expa wywala co jakis czas error "Runtime Library C++" Wie ktoś co mogę zrobić?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Twój mózg jest uszkodzony.

Kamer kiedyś wypowiadał się, że jest jakiś błąd w kodzie kiedy to robił owy program. Też miałem ten problem ( i mam go po dziś dzień ). Niestety nic się nie dało zrobić... Instalowanie bibliotek nie pomogło.

Opublikowano

Błąd w kliencie. Pobierz go od nowa.

poprawa... błąd w cliencie metina, nie jednego serwera (zapytaj wyżej wypowiadających sie na jakich serwach mieli ten błąd) ja miałem na wszystkich tych "1 miesięcznych" ale na np Lomax czy chodzby na PL'u tego nie ma
Opublikowano

Myślicie ze aktualizacja metina (bo moda mam w plu) i ponowna instalacja moda może coś dać? Zainstalowałem net framework 4 ale nic to nie dało ;(

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...