Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy jesteście za działem "Left 4 Dead2" ?

M4ss

Czy jesteście za działem "Left 4 Dead2"?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?/chcia?aby? doda? dzia? "Left 4 Dead 2"?

• Tak!
      4
    • Neutralny
      2
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1354979603-U784529.png

W tym temacie chciałbym przedstawić propozycję stworzenia nowego działu : "Left 4 Dead2"

1354980107-U784529.png

Wysoko oceniona przez graczy i recenzentów rozgrywka Left 4 Dead została wzbogacona o nowe elementy, dzięki czemu Left 4 Dead 2 wyznacza nowe standardy w gatunku drużynowych gier akcji. Udoskonalony system zawiadywania sztuczną inteligencją na bieżąco modyfikuje efekty warunków pogodowych, obiekty otoczenia oraz napływ zombie, dopasowując jednocześnie ich liczebność oraz cechy do sposobu gry gracza. Left 4 Dead 2 za każdym razem jest inne i niepowtarzalne!

Ponadto do dyspozycji są nowi ocalali, zombie, bronie i przedmioty oraz większa niż w L4D liczba kampanii po obu stronach, a dla wielbicieli ekstremalnych doznań tryb Survival, w którym każda minuta życia to sukces. Narzędziem przetrwania może być wszystko ? piła łańcuchowa, siekiera, kij baseballowy lub choćby patelnia!

Left 4 Dead 2 osadzone jest w podobnym czasie co część pierwsza, czyli tuż po wybuchu epidemii, która zmieniła większość populacji w mutanty zombie. Gracze wcielą się w role 4 nowych ocalałych, którzy będą musieli przebić się z Savannah w Georgii przez wielkie bagna aż do francuskiej dzielnicy Nowego Orleanu, gdzie nastąpi ostateczna konfrontacja.

1354980269-U784529.png

1354980457-U784529.png Gra cieszy się dużą popularnością

1354980457-U784529.png Gra znajduje się na Steam'ie

1354980457-U784529.png Tryb single i multiplayer

1354980457-U784529.png Możliwość cheatowania

1354980584-U784529.png Gra jest płatna 14,99$ . W promocjach 3,49$.

1354980667-U784529.png

Dziękuję za przeczytanie tejże propozycji.

Wiem,że takowy temat już się pojawiał w dziale Sugestii i cieszył się nawet dużą popularnością ale chyba został on zapomniany ( dlatego uważam,że nie warto robić 2 takich samych tematów ).Jeśli mógłbym jeszcze coś dopowiedzieć.

Uważam,że dział powinien dostać szansę gdyż inne działy takie jak Brick-Force ( który niegdyś istniał )nie mają zbyt dużego ruchu a jednak istnieją na forum. Z mojej strony mogę obiecać ogromną aktywność,masę poradników,organizację konkursów. Left 4 Dead 2 jest grą od VALVE,które wydało TF2 ( ten dział znajduje się na forum ) dlatego może będzie się cieszył zainteresowaniem.

Proszę o Moderatora o przeniesienie do Sugestii.

1353861609-U784529.jpg

Opublikowano

Kiedyś był dział l4d i był niewypałem strasznym swego czasu. Jeśli jest teraz to też pewnie niewiele się zmieniło.

Trolling is a art.

Opublikowano

Potwierdzam. Był dział Left4Dead i jak było 5 tematów na miesiąc to był to sukces.

Bo o czym masz tam pisać ? Będzie kilka tematów np. Bugi , Problemy. Może jakiś hack sie jeden znajdzie. Poradników też nie ma po co robić.

Dla mnie zbędne.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Jak UPy. Był i nie wypalił. Bd. w nim ruch przez pierwsze 10-15dni i koniec. Nope

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Potwierdzam. Był dział Left4Dead i jak było 5 tematów na miesiąc to był to sukces.

Bo o czym masz tam pisać ? Będzie kilka tematów np. Bugi , Problemy. Może jakiś hack sie jeden znajdzie. Poradników też nie ma po co robić.

Dla mnie zbędne.

Chciałem napisać to samo.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Dla mnie zbędne.

Opublikowano

Odpowiedź także dostałeś na PW za małe zainteresowanie będzie działem, ponieważ był on już tutaj na forum. Tak więc nie ma co trzymać sugestii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...