Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Lagi

TEQ213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z lagami w bf play4free sprawdzałem na speedtest.pl to mam ping od 200 do 800 nie wiem dlaczego

jakieś 2 tyg było wszystko ok a i jeszcze coś mój net to 3 mb (radiowy) skype gg itp mam wyłączone nic nie pobieram

Opublikowano

Servery są przeciążone, mam neta 10MB/s i w niedzielę (najwięcej osób wtedy gra), też mam takie "mikro lagi".

a z jakiej firmy masz neta ???
Opublikowano

Jak masz internet radiowy to od pogody i ilości osób na serwie zależy.

aha to dlaczego brat ma xp i mu szybko chodzi net film ok 10 m ładuje mu się w 1m a mi w 5 i mnie to wkurza strona mi się długo ładuje a jemu szybko
Opublikowano

Wyłącz jeszcze antywirusa i aktualizacje systemu i graj jak brat nie używa internetu albo poprostu poproś go żebyś mógł grać na jego kompie.

Opublikowano

Wyłącz jeszcze antywirusa i aktualizacje systemu i graj jak brat nie używa internetu albo poprostu poproś go żebyś mógł grać na jego kompie.

mam wszystko wyłączone anty wirus i wszystko co da sie wyłączyć a jak ja gram to brat nie używa neta a tak po za tym brat ma słaby pc może by mu poszedł bf ale ma wgraną (wirtualną ) kartę graficzną czy coś takiego nie znam się na tym , ale może jakoś to naprawie i jutro jadę do dostawcy i może zwiekszę neta na 6 mb a jak to nie pomoże to w maju bęnde mieć laptopa i zobacze czy to coś pomoże :D
Opublikowano

Szybkość neta rzadko pomaga na lagi, jak dostawca ma słabe łącze to i przy 20 Megabitach będzie Ci gubić połowę danych, ale spróbuj.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Szybkość neta rzadko pomaga na lagi, jak dostawca ma słabe łącze to i przy 20 Megabitach będzie Ci gubić połowę danych, ale spróbuj.

to jest chyba minusem że to nie jest siecówka tak jak netia tp tylko w danej okolicy kilku miejscowości

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...