Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne]Poszukiwany taktyk do klanu

przemo450654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Klan Polska Kawaleria Pancerna poszukuje taktyka do klanu. Gramy cw, kompanię, jest trochę czołgów wysokiego tieru, a do nowego roku dojdzie następnych kilkanaście.. Tylko czasami błąd z taktyką. Więć jeśli ktoś jest chętny i zna trochę map itp, proszę o zgłoszenie się na naszego klanowego ts 79.133.216.201:8000 . W nicku wpiszcie w nawiasie (taktyk), abyśmy wiedzieli o co chodzi :)

6cluij.gif

Opublikowano

Tak, skrót PKP. Sam wymyśliłem, na początku dla śmiechu, dalej tak trochę jest. Ale jak np. gramy na himmelsdorfie to tam są tory i sobie po nich jeździmy :D Ale bez kitu, pkp - Poczekaj, kiedyś przyjedziemy ;D ale Twoja odpowiedź chyba nie nawiązuje do tematu :)

6cluij.gif

Opublikowano

Ja bym dołączył ale ja n00b jestem w wocie i mam IV tier Pzkpfw III więc lipa

Opublikowano

Witam! Klan Polska Kawaleria Pancerna poszukuje taktyka do klanu. Gramy cw, kompanię, jest trochę czołgów wysokiego tieru, a do nowego roku dojdzie następnych kilkanaście.. Tylko czasami błąd z taktyką. Więć jeśli ktoś jest chętny i zna trochę map itp, proszę o zgłoszenie się na naszego klanowego ts 79.133.216.201:8000 . W nicku wpiszcie w nawiasie (taktyk), abyśmy wiedzieli o co chodzi :)

Jeżeli nie macie przynajmniej 30 graczy z X tierami to nie ma sensu gra w CW. Nie będziecie mieć squadu.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Mamy. I mieliśmy już prowincję, obronliśmy ją nawet. ale czasami na polu brakuje tego.. Tego czegoś ! W sumie to kogoś. Kogoś, kto pokieruję nas do wygranej. Mamy ograną 1-2 mapy, ale na dłuższa metę .. Nic z tego. :) A do Nowego Roku każdy ma mieć 1 X tier, a jak ktoś ma 3 X tiery, to ma zrobić jeszcze 1. Więc będzie czym jeździć. Teraz też czym jest, ale nie na dłużej (3-4 dni bronienia). Około 100 X tierów w klanie. Więc. :) Jakieś 40 osób

6cluij.gif

Opublikowano

znam się trochę na taktykach najlepiej obrazek danej mapy i elegancko opracuje taktykę 15 lat ale to chyba nie robi różnicy prawda?

Opublikowano

Nie. Wiadomo, na początku nie będziesz rządził klanem. Na początek test typu kompanię itd, pasuje? :) A jakie czołgi ? I czy na ts będziesz mógł wchodzić? A i w czasie bitwy żebyś ogarniał też itd ;d

6cluij.gif

Opublikowano
- (Ja 7 fragów, nasz dowódca 5, zastępca dowódcy 3) :D Ten filmik może kogoś skusi aby ogólnie dojśc do klanu, nie jako taktyk. I może przestaniecie się śmiać z "PKP"..

6cluij.gif

Opublikowano

hehe nieźle przyłączył bym się, ale mam dopiero 6 tier ;P (prawie7). PKP fajna nazwa ;D mam w domu koc z PKP ;P

Opublikowano

Panowie taktyk to nie tylko osoba która narysuje strzałki na mapie... taktyk to osoba która opracowuje ramowy plan ataku/obrony w wielu różnych sytuacjach i przedstawia go jak najprościej by dowódcy go wdrożyli. oblicza ilość oraz jaki czołgi są potrzebne, a elastyczność działania to już sprawa dowódcy no chyba że taktyk i dowódca to jedna osoba

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Taktyk hmmmm.Gram na kompaniach i nieraz prowadzę i są sukcesy ale jako taktyk jeden plan nie wystarczy by wygrać bitwę nie raz trzeba było zastosować nawet do 3-4 planów bo przeciwnik szybko się orientował co chcemy im zrobić,wiek ma trochę do rzeczy bo 8 latek nie poprowadzi do zwycięstwa bo jest za młody i mało wie.Minimum wiek to chyba z 16 lat tak sądzę ja przynajmiej.A teraz jeszcze państwo z wargaming wprowadzają zmiany na mapach więc radze poczekac do wiosny z szukaniem taktyka.

CO JE GRANE ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...