Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] CA problem z tworzeniem klanu

heart92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Opuściłem wczoraj klan i po jakich kilku godzinach stwierdziłem że założe swój na koncie o randze 1LT 2 . Wchodzę w zakładke Clan potem stwórz klan lecz gdy wpisuje byle jaki name i klikam check to wyskakuje że byc moze jest zajety i nie idzie stworzyc ;// dziwi mnie to iż wpisuje np 65asdmim12mnu i też pisze ze raczej jest zajety i nie idzie... co bym nie wpisal to wyskakuje ze chyba zajety...

Czy to jakiś bug błąd czy co?? z góry dzięki ; ))

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Opublikowano

patrzylem i niestety nic ;c pisze ze np jak chce nazw gdsksksksksks to pisze ".............gdsksksksksks...... may be used" i cos tam jeszcze ;/

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Opublikowano

Źle sobie tłumaczysz... Jak wpisałem 2146rdash41 to tam piszę "may be used" to znaczy, że może być użyty...

Opublikowano

obok nazwy masz taki przycisk jak go klikniesz wyswietla ci sie na czerwono cos :D jak juz to zrobisz wpisz co tam popadnie i sprubuj za kazdym podpunktem kliknac to narazie wpisz tam jak mowielm co popadnie a jak zalozysz clan to usun i bedziesz wiedzial oco kmn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...