Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ładowanie

Krekis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie dlaczego jak mi sie wlancza rozgrywka i jest pokazane ze kazdemu sie laduje to mi sie nawet potrafi 5 min ladowac a mam neta 1,2mb i 896 MB RAM a kolega ma neta 1 mb/s i kompa z 512 MB RAM i mu sie laduje okolo 10-15s co odpowiada za to ze mi sie dluzej laduje a mu krocej za pomoc albo rozwiazanie problemu daje LIKE

Opublikowano

Coś mi się nie chce wierzyć, by mu się tak szybko ładowało mi się z 2 min ładuje, a mam 4x więcej ramu od Twojego kolegi, być może wina procka/graficznej do tego dochodzi, że słabe, ale lol ma minimalne wymagania 512 ramu, także się nie dziw, że Tobie tak długo się ładuje. Nie wiem czemu Twojemu kumplowi tak szybko, wydaje mi się, że troszkę ściemnia.

Opublikowano

A czemu nie stawiasz żadnych znaków interpunkcyjnych? Do tego piszesz strasznie chaotycznie jak debil. "wlancza" hahaha, idiota... Aaa, metin2, już rozumiem.

Opublikowano

Spróbuj naprawić pliki. Przeskanuj komputer, czy nie masz wirusów i zanim wejdziesz do gry, wejdź na stronę www.speedtest.net i sprawdź łącze. Jaki masz procesor ?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A czemu nie stawiasz żadnych znaków interpunkcyjnych? Do tego piszesz strasznie chaotycznie jak debil. "wlancza" hahaha, idiota... Aaa, metin2, już rozumiem.

Jest takie coś jak " Dysleksja " może ma problemy z ortografią , tylko ty idiotę z Siebie robisz pisząc takie bzdury i spamując na forum.

Ja też nie zawsze piszę " ż , ó , ń " np : " zona " nie żona .

Więc stul jape bo nie na temat piszesz.

Musiałem napisać to ponieważ denerwują mnie tacy ludzie.

// co do tematu .

Przeczyść komputer ( C cleaner , antywirusem przeskanuj , defragmentacja dysku , game booster).

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

@up ściągnijcie sobie firefoxa, też mam dysleksje i takie błędy to tylko dlatego robicie bo sie wam nie chce wciskać alta

@top Za szybkość wczytywania odpowiada procesor, jeżeli masz cienki to nic nie poradzisz.Niektórzy mają zamulone kompy przez syf na dysku, zainstaluj nowego windowsa (to pewny sposób na przyśpieszenie działania systemu) i wtedy zobacz.

Opublikowano

przeczyść cclearem, ściągnij jakiś program do optymalizacji ram, np. advanced system care, przeskanój czy nie ma wirusów. To także może być spowodowane słabymi parametrami PC.

Ja mam 1,5gb ramu, neta 6mb, a ładuje mi ok. 2min.

Opublikowano

Nieeee no nie możliwe, że przy takim kompie (po ilości ramu wnioskuje, że procek też zbyt zajebisty nie jest) mu się 10 sek ładuje ;p, ja mam 16 gb ramu, procka i7 i neta 20 mb/s i mi się ładuje z 20-30 sek -.-

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...