Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Qudary

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko jeszcze tu nie wstawiałem nic więc na początek coś słabego na normalu

1355146346-U233746.png

i jeszcze wczorajszy ranked

1355146391-U233746.jpg

te dwie były jako tako warto uwagi, niestety penty mi uciekały lub były zestealowane.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Gratulacje :) tez cos dzis moze wstawie :D Szkoda ze nie zrobilem ssa z gry garenem 4v5 jak wycarryowalem xD mam tylko ssa z tego ekranu jak ty a nie z tego pomeczowego ;c

Opublikowano

Gz, jednakże nic specjalnego uwalić quadre Katą, do której buildu mógłbym mieć zastrzeżenia, co do Eza, gratuluję wygrania rankeda, ale jak mówiłem nic specjalnego w tych fotkach nie ma.

Opublikowano

Jakie masz zastrzeżenia do buildu? Zawsze tak idę i jest good, tym ezem quadre ciężko było uwalić, nie wiedziałem co się dzieje i napieprzam, jak już był double to ogarnąłem i quadre, choć gra wydawała się na przegraną

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nie ma itemka, który wg mnie i nie tylko jest obowiązkowy na katę Liandry's Torment, reszta wg uznania jeżeli chodzi o kolejność, tylko o to mi chodziło :)

//EDIT

Widzę, że november jednak, ale i tak wg. mnie powinno się maskę jako pierwszą składać, nazwy nie pamiętam, a niestety nie mam czasu teraz by poszukać dokładnej nazwy :)

Opublikowano

Taa to znalazlem na screenshoterze, mam jeszcze tam kilka takich ssow, ale te byly najlepsze, jak dla mnie z tych mogloby sie obyc bez tych nowych itemow, ja ide w old style. :)

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

jak to są twoje najlepsze gry to musisz być na prawde słaby, takie gry do przeciętnie sie gra na codzień; o.

Opublikowano

To nie są najlepsze gry, najlepsze które miałem na screenshu, nie podniecam się quadrami czy pentami nie robię ss'ów ale ktoś mnie tu zmusił :C

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...