Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] IBOT VS OPENSTEALTH

PL2 PL2 PL2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe,zależy do CZEGO MAJĄ BYĆ TE PROGRAMY tzn: IBOT=Bicie Alienków,zbieranie Boxy itp. OS: ''TEN PROGRAM'' raczej pod PVP,ale tak jak kolega u góry powiedział,jest funkcja robienia WRÓT,więc moim zdaniem IBOT Lepszy,bo ma wszystko co potrzeba

Opublikowano

Ibot- dobry bot kręci alienki, zbiera boxy itp. ale OS zbiera palladium i to tez jest bardzo oplacalne . 24h bocenia na pall i masz zlozona zete. To od cb zalezy co wolisz: czy skladac wrota (pd i urka idzie z wrot) czy ibota ktory robi gg i bije alienki,zbiera boxy.

Opublikowano

Wstępnie odpowiedzi padły a teraz podsumowując zależy do czego potrzebujesz programu...

IBot - program działający bez przeglądarki z własnym mini-oknem gry - rewelacyjny do bocenia czyli zbieranie boxów, bicie alienków, robi spoko wrota

OpenStealth - nakładka na przeglądarkę bardzo pomocna w grze - podstawa że sam zbiera palladium+sam bije alienki jak cie w tym czasie jakiś zaatakuje, pokazuje niewidki i wrogów jak na X-1, mieszacz rsb, auto-zaznaczanie wrogów i alienków do wyboru, ponoć robi i wrota ale opinie ma w tym kiepskie. Czyli idealny na wyloty i do obrony + bonus w postaci zbierania palki

A więc najlepiej mieć oba a jeśli masz wybierać to sam pomyśl czego Ci najbardziej brak

Opublikowano

Ibot- dobry bot kręci alienki, zbiera boxy itp. ale OS zbiera palladium i to tez jest bardzo oplacalne . 24h bocenia na pall i masz zlozona zete. To od cb zalezy co wolisz: czy skladac wrota (pd i urka idzie z wrot) czy ibota ktory robi gg i bije alienki,zbiera boxy.

24 h bocenia na palladium i masz złożoną tylko jedną zetę? To ty chyba big boyem na czołgu zbierasz. W 24 h to 3 zety bym złożył na lajcie. W 10 h składam 1,5 zety. Wypowiem się jako posiadacz Ibota i Opena na 150 dni. Miałem ten sam dylemat ale postanowaiłem ze kupie oba. Jak nie ma mnie w domu chodzi Ibot jak jestem w domu i moge dojść do kompa non stop palladium, a na noc Ibota puszczam żeby mi wrota robił. Jeżeli miałbym wybrać między openem a Ibotem to bym wziął opena. Dlaczego? Wystarczy policzyć. Mi Ibot zbiera przez godzinę 5 tyś uridium co daje na 10 h 50 tyś urdium. A open przez 2,5 h zapełnia mi całą ładwnie tj. 7656 co daje 510 energii czyli 51 tyś urdium. Czy trzeba coś jeszcze tłumaczyć ? :

OPEN - 2,5 h = 51 tyś uri

IBOT- 10 h = 50 tyś uri.

I dodam jeszcze że dzięki wrotom będą ci wpadały havocki, LF4 i herkulesy plus białka. Jedyną wadą opena jest to że musisz być w domu bo niestety zdarza się że ci co zbierają ręcznie wkurzają się na tych co zbierają na bocie i ich zestrzeliwują.

Podsumowując. Jeżeli masz możliwość dosyć cześto dojścia do kompa to wybieraj Opena jeśli nie to Ibota- puszczasz i się niczym nie martwisz.

silvertcsax.gif

Opublikowano

a jak wypada kbot do ibota - wrota

KBot to jest płatny crack IBota a więc identycznie - pomijam że KBot ostatnio wiesza się przeskakując przez portal i wolałem zostawić wrota na potem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...