Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ninja pasyw

Michaf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na czym dokładnie polega ten pasyw wiem ze w drużynie musi być co najmniej 2 ninja ( akali,zed,shen,kennen) czytałem na necie o tym ale nie do końca rozumiem mógłby ktoś mi to wyjaśnić?

Opublikowano

"Akali, Kennen, Shen- Law of the ninja- Prawo ninja mowi ze ninja sa silniejsi w pojedynke. Nasi ninja Akali, Shen, Kennen traca 1hp za innego ninje w swoim teamie np. Kennen z akali I shenem trqaci 2hp tak samo jak I oni"

Opublikowano

Dziękuje ta odpowiedź odmieniła moje życie.

Dziękuje ta odpowiedź odmieniła moje życie.Ogólnie chyba nie było kiedyś tak że ten pasyw coś dawał.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

to co napisalem czytalem w necie i wlasnie tego nie rozumiem

bo jak np kennen dostanie na midzie to akali z topa tez to odczuje? bez zadnej rekompensaty? myslalem ze jest tak zalozmy ze kennen ma 1000 hp i akali tez 1000 hp kennen dostaje hita 100 dmg to ze to sie rozdziela procentowo na nich dwoje akali 998 kennen 902

Opublikowano

A co daje passywka Zilean'a przeciwko Volibearowi? Wie ktoś ? xD

Zilean- Gdy zilean zabije volibeara dostaje dodatkowo 10g

Opublikowano

to co napisalem czytalem w necie i wlasnie tego nie rozumiem

bo jak np kennen dostanie na midzie to akali z topa tez to odczuje? bez zadnej rekompensaty? myslalem ze jest tak zalozmy ze kennen ma 1000 hp i akali tez 1000 hp kennen dostaje hita 100 dmg to ze to sie rozdziela procentowo na nich dwoje akali 998 kennen 902

Nie, jakby zaczynali grę z 500 hp, to jeśli jest 2 ninja to obydwoje mają o 1 hp mniej, czyli 499, a jeśli jest 3 to mają po 498

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

taka ciekawostka jeszcze jest ze zilean mowi chyba "Nigdy bym nie dopuscil niedzwiedzia w zbroi do Lola" albo cos podobnego

Pomagam w sprawach komputerowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...