Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]COd

vortex1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam Straszny problem z Black Ops 2.

A więc problem polega na tym iż nie wiem jakim cudem Black Ops 2 nagle od kilku dni strasznie ale to sztrasznie mi zacina. To nie jest taka ścina delikatna...

Wchodzę do gry i już w menu nie mogę prawie myszką ruszać... Jeśli uda mi się wejść do gry to jest taka ścina że nie mogę obrucić się postacią,,,

Nie miałem tego nigdy. Próbowałem już Aktualizować sterwoniki karty garficznej... Wszystko co możliwe, bibloteki i te inne bajery. Directy, vcredisty i nawet REINSTAL gry dwukrotnie i NIC !

Już nie mam sił do tego proszę o jakąś pomoc czy coś !

Na wszelki wypadek podam paramettry kompa.

Proceosr : Pentium? Dual - Core CPU E5400 2.70 X2

Karta Graficzna : Ge Force GT 430 1GB

Ram : 3GB

Windwos 7 32 bit SP1

Dodam jeszcze że gra nie zacinala mi się jak miałem karte 512 mb...

Opublikowano

Kolego on jest w porządku ja na nim hulałem elegancko na średnich chodziła płynnie jak miałem 2 gb ramu i karte 512 a teraz kupiłem nową kartę i ram i chodziła jeszcze lepiej ale nagle przestała i ruszyc się nie mogę.

No przecież to jest coś nie tak to nie wina sprzętu !

Opublikowano

No i nic.... To samo w dodatku wszedłem na Black Ops 1 i tam to samo się dzieje... MW2 i MW3 chodzą elegancko miodzio a seria Black Ops nagle nie chodzi...

Możliwe jest to że coś się porobiło z moim systemem coś się uszkodziło ?

Dobra. Naprawiłem...

A więc jeśli ktoś by miał taki problem jak ja powyżej to możliwe jest że się ma wirusa!

Miałem zarażonych 134 plików i nie mogłem grać...

Wirus to: win32 Brontok naprawiłem Avastem. Temat można zamknąć. Dzięki za porady !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...