Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zrobic wpełnie działającego KamerModa dla serwera Reinor.pl

darekm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Zrobic wpełnie działającego KamerModa dla serwera Reinor.pl

Chodzi mi o mapy, moby, bronie, itemy, eq itd. oraz najważniejsze mapy, wszystkie które są na tym serwerze razem z ekspowiskami +100, +120, +140, i Smocza wyspa.

Może ma ktoś już zrobionego tak KamerModa to bym prosił o wystawienie, bede wdzięczny.

Dodam że próbowałem tutoriałów ze strony

[url="http://www.metin2mod.tk"]http://www.metin2mod.tk[/url]

na dodanie map i mobów oraz npc ale nie działa i dla mnie to za wysoka szkoła jazdy.

Prosze o pomoc, z góry dziękuje.

Opublikowano

Jakos poradziłęm sobie z błędem pachera ale jak spaczowałem po dodaniu moda to wogóle nie chciał sie uruchomić. Wiem że to prz pliki etc w folderza pack i je podmieniłem. ModKamer uruchomił gre ale po tym inny problem. Mianowicie pologowaniu nie widziałem żadnej postaci. a jak naciskałem star pojawiał sie czarny ekran i stało tak jakby klient pogubił wszystkie tekstury. przeniosłem z orginalnego moda kamera kolejne pliki z folderu pack o nazwie pc, pc2. tekstury sie pojawiły ale po wczytaniu mapy tylko postać sie pojawiła a reszta sie rozmywało. podmieniłem pliki atlasinfo.txt i npclist.txt i zalogowało sie pięknie ładnej do m1 ale jak chciałem sie przenieść na smoczą wyspę czy na inne mapy +100lv itd wywalało mnie z metka więc doszłem do punktu wyjścia.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...