Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Serwer

dawidpolaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak najlepiej poczekaj 48 h po tym czasie musisz napisać do helpdesku lub na forum.

VPS sami instalują i w niedzielę raczej tego nie zrobili :)

Opublikowano

Poczekaj do jutra. Pewnie tak długo trwa bo mają wiele zamówień. Jeżeli Ci jutro nie aktywują napisz do nich na e-maila lub zgłoś się na TS do nich :_)

Opublikowano

Na pewno po jakimś czasie postawią Ci ten serwer. Jesteś pewien, że dokonałeś transakcji?

Tak jestem pewien , nawet ten serwer jest w mojej liście serwerów tylko pisze właśnie że:Serwer czeka na realizacje zamowienia
Opublikowano

To pisz do nich, przecież My nie jesteśmy w ich supporcie, najlepiej wbij na tsa, lub zadzwoń jeżeli podali numer telefonu.

Upewnij się, że doszedł do nich twój przelew itp.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Jak zapłaciełeś przelewem bankowym czy przez pocztę? jak przez pocztę to z 4 dni musisz poczekać zanim dostaną spytaj się ich czy doszła kasa za serwer

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...