Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Brak tabeli końcowej

KKratos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z lolem . Jak kończe rozgrywkę to mi się nie włancza końcowa tabela ( nie wazne czy wygrana czy przegrana ) co zrobic bo chce nieraz zobaczyc moje staty albo dac report lub honor ale nie moge nic zrobic poniewaz sie nie włancz. Tak na marginesie reinstalowalem lola i nie pomogło ;/ licza na wasza pomoc :D

Opublikowano

Wyskakuje Ci jakiś błąd czy po prostu nic się nie dzieje po zakończeniu gry?

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Włancza sie tylko na paczatku np. jak normalnie wyłacze lola albo jak sie rozpoecznie rozgrywka . Program Pando Media Booster przestał działac , czy to moze byc spowodowane z tabla koncowa ?

Opublikowano

po pierwsze usun, program Pando Media Booster, to zabiera strasznie duzo fpsow i np. u mnie podnosi ping i opuszcza fps'y. Po 2 sprobuj kliknac "napraw" w Lolu, to jest chyba w tym oknie gdzie masz "graj".

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Tak mi sie wydaje ale nie jestem pewny... Czy ty przypadkiem nie wylaczasz lunchera przed gra? no wiesz zeby zwiekszyc fps , jezeli tak to masz juz odpowiedz

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Pozdro, poprostu jak konczycie gre, dajecie alt + tab i z ikonek w prawym dolnym rogu klikacie taką czerwoną i już macie.. Ja pierdole naprawde problemy macie a to takie oczywiste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...