Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bot coś robi z ogonami i nogami

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam taki problem ponieważ przed postawieniem bota na noc wczoraj miałem na nim 57 szt nóg pająka a teraz mam 2 szt. I tak samo się stało z ogonami z 22 szt zrobiło się 2 szt z + oczywiście. HELP no straciłem z ok 600kk

....

I zauważyłem przed chwila że 200 szt bzu tez nie ma juz. Ludzie no co jest. Bot tego nie sprzedaje bo się przypatrzyłem co robi jak potów nie ma.

Opublikowano

Po prostu podejrzyj go, zamiast odchodzić od kompa patrz co robi, bo szczerze to ja np. nie mam pojęcia czemu miałoby to znikać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bot czasem przypadkiem zmienia wygląd itemka np. na miksturke i może przez to sprzedaje je. Odznacz "sprzedaj bezwartościowe przedmioty"

Kucziczu.jpg
Opublikowano

Jak zauważyleś Metin2 ma czasmia bugi ze zmienia sie ikonka itemu na jakąs inną, np na potke, i jeśli ten bug powstanie w czasi kiedy bot sela itemy i kupuje potki to i selnie te ogony, odkryłem to kiedy mi się nudzilo i przez prawie 7 godziń patrzyłem jak bot expił ( nie pytajcie sie czemu bo sam nie wiem xD )

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...