Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy jest duże ryzyko ?

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeśli założę sobie jakieś konto i puszcze na nim triala np. ibot'a , na mapę x-2

a drugim kontem będę latał po tej mapie i zabiał to konto w celu ukończenia pierwszych faz jednej z misji ( ta gdzie trzeba zabić po parę sztuk wszystkich statków ) , wiadomo , że całej misji nie zrobię , ale część o pchełkach i liberatorach - tak , bo to ciężko znalezć

czy istnieje duża szansa na bana za takie coś ? w ciągu dnia zabijał bym to konto max 10 razy

Opublikowano

No jak z 10 razy , to mogą ci dac warna za ten no .. to jak ujebiesz duzo razy statki te same to mogą cie za to piznąć bo kiedys z kolegą misje na bb zliczylsmy na 2 dzien ban

Opublikowano

Pushing to się nazywa.... Nie lepiej na jednej przeglądarce ustawić proxy na np amerykańskie logujesz się na ofiarę później wbijasz na drugą przeglądarkę bez proxów i tym kontem ubijasz tamto...

sygnacu.jpg

Opublikowano

no , ale jak mam zmienić proxy , przecież konto będzie się logowało przez jakiegoś bota , a nie przeze mnie i moją przeglądarkę ?

p.s. a jaka była by taka w miarę bezpieczna liczba ?

Opublikowano

To się da ale by było bezpiecznie to robisz tak:

wymagane przeglądarki np. mozilla firefox i chrom, istotne by nigdy konta które bijesz nie były uruchomione z tego samego adresu IP co Twoje konto główne

1. zakładasz lipne konto pocztowe by mieć adres e-mail

2. ściągasz programik np. ChrisPC Free Anonymous Proxy

3. instalujesz i uruchamiasz program ChrisPC i wybierasz jak ma być obsługiwana przeglądarka i wybierasz firefox i z jakiego kraju ma być proxy np. polska

3 uruchamiasz firefox i sprawdzasz czy faktycznie masz inny adres IP np na stronce http://www.mojeip.com.pl/

4. w firefox wchodzisz na stronkę darkorbit.com/comedy i zakładasz nowe konto w darkorbit podając lipny adres e-mail - jako prezent jest bigboy lub jeśli chcesz mieć inny statek to go kup, fajne nabić ręcznie troszkę leveli by latać na dalsze mapy a i kredki wpadną

5. odpalasz przeglądarkę np. chroma i sprawdź że masz inny adres IP niż na firefox - ( przypominam http://www.mojeip.com.pl/ )

6. jeśli adresy IP są różne to na chromie odpalasz właściwe swoje konto w darkorbit

7. masz uruchomione obie przeglądarki to teraz możesz spokojnie bić ile wlezie :-) tylko bez przegięcia nie po kilkadziesiąt razy tego samego non-stop bo wpadniesz

PS

Nie odpalaj bota na lipnym koncie bo zaskoczy Twój prawdziwy adres IP i wtopa pewna. BP ma historię logowań z adresami ip a więc późniejsza zmiana nic nie da - lipne konto zmarnowane na zawsze

Opublikowano

Czy jeśli założę sobie jakieś konto i puszcze na nim triala np. ibot'a , na mapę x-2

a drugim kontem będę latał po tej mapie i zabiał to konto w celu ukończenia pierwszych faz jednej z misji ( ta gdzie trzeba zabić po parę sztuk wszystkich statków ) , wiadomo , że całej misji nie zrobię , ale część o pchełkach i liberatorach - tak , bo to ciężko znalezć

czy istnieje duża szansa na bana za takie coś ? w ciągu dnia zabijał bym to konto max 10 razy

Nie radzę.. Jak ja dostałem bana za bicie botów cały dzień na x7 mapach których kont nawet nie znałem i dostałem bana za push -.- Także próbowaniem tym sposobem raczej dostać bana możesz bo to to samo IP

Opublikowano

Bana można dostać za nic już w tej grze, mój kolega z cz3, bił statki non stop 2 dni, biłem się z nim o szefa płk, wbił go, za 1 dzień -30% pd, więc nie radze bić dużo statków.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Myślę że inni przeginają troszkę że dostali bana za samo bicie botów - seprom szybko się kończy i trzeba go jakoś skołować :P a jak bije się non-stop te same konta a w ich logach jest tylko że wysyłają surke i są ubijani przez tych samych graczy to zdziwka brak.

PS

jak mi ktoś podpadnie to dednie i 10 razy dziennie a i sam przez głupotę padałem z 5 razy od tego samego non-stop i nic mi za to nie zrobili ale za seprom jak przeginałem to raz oberwałem

Opublikowano

To się da ale by było bezpiecznie to robisz tak:

wymagane przeglądarki np. mozilla firefox i chrom, istotne by nigdy konta które bijesz nie były uruchomione z tego samego adresu IP co Twoje konto główne

1. zakładasz lipne konto pocztowe by mieć adres e-mail

2. ściągasz programik np. ChrisPC Free Anonymous Proxy

3. instalujesz i uruchamiasz program ChrisPC i wybierasz jak ma być obsługiwana przeglądarka i wybierasz firefox i z jakiego kraju ma być proxy np. polska

3 uruchamiasz firefox i sprawdzasz czy faktycznie masz inny adres IP np na stronce http://www.mojeip.com.pl/

4. w firefox wchodzisz na stronkę darkorbit.com/comedy i zakładasz nowe konto w darkorbit podając lipny adres e-mail - jako prezent jest bigboy lub jeśli chcesz mieć inny statek to go kup, fajne nabić ręcznie troszkę leveli by latać na dalsze mapy a i kredki wpadną

5. odpalasz przeglądarkę np. chroma i sprawdź że masz inny adres IP niż na firefox - ( przypominam http://www.mojeip.com.pl/ )

6. jeśli adresy IP są różne to na chromie odpalasz właściwe swoje konto w darkorbit

7. masz uruchomione obie przeglądarki to teraz możesz spokojnie bić ile wlezie :-) tylko bez przegięcia nie po kilkadziesiąt razy tego samego non-stop bo wpadniesz

PS

Nie odpalaj bota na lipnym koncie bo zaskoczy Twój prawdziwy adres IP i wtopa pewna. BP ma historię logowań z adresami ip a więc późniejsza zmiana nic nie da - lipne konto zmarnowane na zawsze

a jak bym zrobił , tak :

to by mnie zlapali ( w sensie , że , czy skapneli by się, że to ten sam komp )

tylko ten wygenerowany adres wpisał bbym bezpośrednio w jednej z przeglądarek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...