Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sama zmiana items.bin jest możliwa ale potrzebujesz "obejście"

a to już wyższa szkoła jazdy ;]

bo bez tego "obejścia" po włączeniu wr będziesz miał automatycznego crash'a :C

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Niestety obejście ciężko znaleźć lub zrobić a jak już znajdziesz to pewnie trzeba zapłacić więc edycje items.bin polecam odstawić sobie na wysoką półkę ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

a mozecie mi wyjasnic blizej co chodzi z tym obejsciem??;] jakis tut jak to zrobic czy cos albo gdzie szukac tego obejscia.. bo kominowalem zrobilem bez tego obejscia ale bylo ze wersja cos tam sie nie zgadzam;{

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Ten plik nie był sprawdzany przez WarRock czyli po prostu wczytywane były z niego wartości co ile i po ile ma być. Ale teraz jest zabezpieczone, że sprawdzany jest ten plik czy jest poprawny i wgl. Można by to obejść tylko i wyłącznie wyłączając lub oszukując tą blokadę co jest mało możliwe, a raczej trudne do zrobienia (i raczej mało komu chce się z tym kombinować).

Czyli nie znajdziesz nigdzie nic o tym jak to zrobić i wgl, ale da się to zrobić :D powodzenia, choć ja bym dał se spokój i wziął się za granie Fear Play lub pisanie cheatów.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Ten plik nie był sprawdzany przez WarRock czyli po prostu wczytywane były z niego wartości co ile i po ile ma być. Ale teraz jest zabezpieczone, że sprawdzany jest ten plik czy jest poprawny i wgl. Można by to obejść tylko i wyłącznie wyłączając lub oszukując tą blokadę co jest mało możliwe, a raczej trudne do zrobienia (i raczej mało komu chce się z tym kombinować).

Czyli nie znajdziesz nigdzie nic o tym jak to zrobić i wgl, ale da się to zrobić :D powodzenia, choć ja bym dał se spokój i wziął się za granie Fear Play lub pisanie cheatów.

szczerze mowiac to jakos pisanie cheatow nie jest w mojej naturze ;) a co do lamania zabazpieczen bede walczyl;} i na pewno jak mi sie uda udostepnie na mpc forum;) jeszcze jedno pytanie czy mozilwe jest zeby w items.bin po obejsciu tego ale bardziej chyba prawdopodobne jesty wylaczenie tego zabezpieczenia dodanie jakiejs broni??;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Ale po co ci zmieniać na Med Kit 2?

Załóż po prostu nowe konto i będziesz go miał -.-

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

co prosze??

Za rejestrację i odpalenie gry przez stronę nexona dostaje się medic kite 2 ;) Więc nie męcz się chłopie :D

@Down , rozwiązałeś problem ? ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Za rejestrację i odpalenie gry przez stronę nexona dostaje się medic kite 2 ;) Więc nie męcz się chłopie :D

dzieki

powiedzcie mi czy jesli udalo by mi sie wylaczyc to zabezpieczenie to jest mozliwosc dodawania innych broni itp??jesli tak to sie biore za to bo jestem na dobrej drodze;]

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Ale po co ci zmieniać na Med Kit 2?

Załóż po prostu nowe konto i będziesz go miał -.-

a jak odpalic warrocka ze stronki niby proste a dla mnie czarna magia;/ lol

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Logujesz się o tutaj :

http://en.warrock.nexoneu.com/

I klikasz w ten przycisk :

zrobilem tak jak mowisz po nacisnieciu play zainstalowalem to naciskam ok i nic...

u1x908.jpg

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...