Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Kamer Mod

BrunoxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kamer pozwolił ci na taka publikację ?

1000 takich poradników jest na forum, także nic nowego. :)

sygnatura2.gif

Pomogłam ... bardzo proszę. Plusik mile widziany.

Pozdrowionka.

Opublikowano

1.Kamer pozwolił Ci na taki temat ?

2.Chciałbym zobaczyć ile to też osób prosiło Cię o to na PW . Równiedobrze mogą napisać np mi na gg i po sprawie.

Oprócz tych 2 rzeczy więcej nic do tego tutka nie mam. Mógłbyś parę kolorów też dodać.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

a czy kur** wy macie jakieś pozwolenia na robienie "pro elo elo tutków" zerżniętych żywcem z epvp i przetłumaczonych w translate google albo udostępnianie jakiś plików które nie są waszą własnością tylko zaje**** ??

nie ogarniam takich typów <_< .

a do tematu to przyda się opis wszystkiego co i jak, na stronie metin2mod nie jest tak szczegółowo opisane i chyba sam robił ;)

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

a czy kur** wy macie jakieś pozwolenia na robienie "pro elo elo tutków" zerżniętych żywcem z epvp i przetłumaczonych w translate google albo udostępnianie jakiś plików które nie są waszą własnością tylko zaje**** ??

a do tematu to przyda się opis wszystkiego co i jak, na stronie metin2mod nie jest tak szczegółowo opisane i chyba sam robił ;)

Pierwszy który gada z sensem ;) robiłem sam przez 1h, bo korki strzeliły ;)

54j7mx.jpg

http://marekjoe.xaa....php?add=BrunoxD

Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż im jak bardzo się mylili.

Opublikowano

Jeden gada z jakimś sensem.

Przeciez i tak połowa ludzi na tym 4um bierze Tut'y bez pozwolenia autora.

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Opublikowano

UP jakie epvp? sam to pisałem przez długi czas. Z google translate nie korzystam bo po co? Wrzuć link stamtąd z takimi samymi ss'ami itd jak spojrzę na datę to najpewniej zauważę taką 19.12.2012 więc nie pieprz głupot...

54j7mx.jpg

http://marekjoe.xaa....php?add=BrunoxD

Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż im jak bardzo się mylili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...