Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy gra jest dostępna dla Windows 8?

Platinum™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że może nie działać poprawnie.

Tutaj macie wymagania sprzętowe i nie ma żadnego dopisku o Windows 8.

e6gz16.jpg

Opublikowano

sciagnij i zobacz... juz dawno bys to sprawdzil czy gra dziala czy nie, a co do tego win 7 a 8 to zadna roznica jesli chodzi o gry tylko wyglad jest zmieniony a podstawka jest ta sama wiec na 99% nie powinno byc problemow

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Właśnie dlatego stworzyłem ten temat, zobaczyłem te wymagania i tam nie było nic napisane, że na windows 8, ale tak bardzo chcę w to zagrać, że założyłem ten temat. Czy może jest ktoś z windowsem 8 kto gra w tą gre?

Ja -.- gdybym nie wiedział, to nie odpowiadałbym na ślepo.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Czemu mialaby nie dzialac? Dziala.. na win 8 .

Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że może nie działać poprawnie.

Tutaj macie wymagania sprzętowe i nie ma żadnego dopisku o Windows 8.

e6gz16.jpg

Podaj mi jakiekolwiek wymagania z jakiejkolwiek gry gdzie masz zawarte iż jest kompatybilne z windowsem 8. Gdy wychodzil win 7 gry które wyszły również około tego terminu nie zawierały informacji iż są kompatybilne z tą wersją windowsa , a jednak są. Gdyby nowe gry nie działały na nowym systemie , po co więc byłby wydany ten system . Po to żeby grać w garstkę gier kompatybilnych z tym windowsem. Nie wprowadzaj nikogo w błąd . Gra działa na win8 tak samo jak na kazdym systemie windows.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...