Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile kosztuje na serio konto premium

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ile kosztuje na prawdę konto premium ?

widziałem masę aukcji po 2.50, 15zł, ale w to nie wierzę. Gdzieś jest haczyk.

Pozdrawiam

9368_gold.png

Opublikowano

za tyle pieniędzy kupisz SAMO KONTO, czyli oni wybierają Ci nick, gift code chodzi po 80 zł<chyba>

A i jeszcze 1 haczyk, gdy kupisz konto, to i tak ktoś bd Ci zmieniał skin, polega to na tym, że 1 passy sella nawet 20 os.

(nie mozesz zmienic hasla bo nie daja Ci e maila)

@UP nie muszą być kradzione. moj kolega ma konto za 5 zł i gra na nim chyba 1,5 roku ;)

ExMod Blue Member random 2k10

Opublikowano

Za 70 zł już nie powinno być fałszywe a te po 10, 20 itp. to najczęściej skan i coś takiego.

Opublikowano

5-15zł to konta zabrane dzięki keyloggerom (tu: sprawa Minecash). Bezpiecznie kupisz konto w cenie 85zł. Pamiętaj o tym, aby sprawdzać opinie o sprzedającym od kupujących, a nie od sprzedających.

Opublikowano

Kupuj z minecraft.net

Te na allegro po 5 zł to ukradzione,lub zbugowane (mam na myśli kiedyś były błędy i dało się mieć konta).I wiele osób korzysta z innych pasów i nie możesz zmieniać skina i hasła.

Te na allegro po 80-105 zł mogą być prawdziwe bąć nie.

Opublikowano

Ja na fabryce kluczy kupiłem za 45zł i jestem zadowolony... Mam swoje konto, mogę zmieniać skin i mojang się nie czepia... Ja polecam fabrykę kluczy

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Ponizej 70zl jest mala szansa, ze uczciwie trafisz giftcode'a. Najlepiej jest kupowac na minectaft.net, bo ciagle sie czyta, ze kogos oszukali na allegro. Ja kupowalam na allegro na wersji beta za 25zl i jakos gram do dzisiaj, ale wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze to moze byc niebezpieczne. Na mc.net premium kosztuje 19,95 euro. Mysle ze lepiej nie oszczedzac tylko kupic u wydawcow gry. A te konta za 2,50zl to prawdopodobnie konta do gry, ale bez premium, albo gra na wersji classic, ktora jest darmowa.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Na najlepszym źródle(minecraft.net) jest dokładnie po 85.05 złotych bo sam niedawno kupowałem i jestem zadowolony. :P

8cx5SBJ.png

Opublikowano

Powiem ci jedno nie kupuj na allegro poniżej 50zł. Najlepiej też nie kupować tam gdzie jest AUTOMAT ponieważ sam kupiłem na takiej aukcji i dostałem fake kod.

Opublikowano

84.41 złoty

To jest najnowsza cena sprawdzana dziś(10.12.12) o 17:44

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

kupiłem GiftCode krótko po wyjściu pełnej wersji minecrafta za 25 zł , konto działa cały czas jestem zadowolony z zakupu. Najważniejsze jest to aby sprawdzić jak "jest oceniany" sprzedawca , gdyż może posiadać już swojego giftcode i mieć 2 którego wygrał np. w jakimś konkursie na YT.

Opublikowano

Nie polecam kupować kont na allegro tylko z orginalnej strony

ostatnio jest głosno na tym o youtube że pewien youtuber "TheNegatyw" wykorzystał jego popularność i do Minecash -"paczka modów" wrzucił keylogger

każdy kto pobrał tą paczke i zalogowal się prosto do komputera youtuber'a przesyłało jego dane i mógł shackować je bez problemu.

Tak więc kup po prostu na orginalnej stronie minecrafta premium za 200zł " minecraft.net "

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...