Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] jakiego maga wybrac

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gragas

ultimate pro do tf'ów może zasądzić o wygranej

Pro dmg z Q

Escape, przechodzenie przez ściany

vodka na brak many :D

Opublikowano

Cassiopedia :) spamerska postac ze stunem w ulcie ( o ile przeciwnicy beda w twoja strone) czesto wybierana na "polecanych grach" wiec

jest chyba godna polecenia jest za 4800 wiec ci zostanie jeszcze troche by kupic sobie fiddlesticka :) ( jego po to bo na swiata bedzie

fajny skin :) )

Czyli 4800+ 1350 =6150 :) i masz 2 fajne postacie pod ap

u1lc.png
Opublikowano

Zarzuć sobie Ryza, koleś w late gamie ma na jedno combo każdego papierka w grze, damage który potrafi wykręcić jest chory, nie ma skillshotów, jedynym jego minusem jest średni zasięg czarów, przez co w early troszkę ssiemy. Ma za to bardzo dobrą farmę z Q.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Zarzuć sobie Ryza, koleś w late gamie ma na jedno combo każdego papierka w grze, damage który potrafi wykręcić jest chory, nie ma skillshotów, jedynym jego minusem jest średni zasięg czarów, przez co w early troszkę ssiemy. Ma za to bardzo dobrą farmę z Q.

mysle ze mozna go zaliczyc do tej samej grupy co annie

btw annie + ryze jedni z najlepszych midderow w grze za prawie darmo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

veigar

• najszybsy burster w grze
  • tony dmg
  • z ulta pizdnie magowi 70% hp
  • antymag
  • aoe stun
  • aoe W z dmg w chuj dużym
  • q pasywnie daje ap
  • pasywa do many

Opublikowano

Ahri bądź Zyra. Jezeli chodzi o Zyrę to po patchu trochę zbugowane roślinki ma, czasem biją, a czasem nie.

Zyra:

-Snare

-Dobry DMG

-Roślinki dużo biją,slowują, pomagają w szybkim zabijaniu minionów.

-Ulti miazga, duży dmg to jak ktoś postoi to podrzuca, jeden z lepszych midów dla mnie, mimo tych roślinek i tak bardzo dobrze się gra na midzie.

-Bez "e" można się pożegnać przy ganku :D

Opublikowano

widze ze zdania sa podzielone, wiec moze inaczej: ktora z tych 3 postaci jest czesciej wybierana na turniejach/rankedach? ;p

Caso jest bardzo rzadko wybierana na rankedach, częściej już Ahri, na lou elo to różnie bywa, na 1750+ z tego co widziałem to Zyra łapie bany, także po równo myslę, wg. mnie Zyra jest mocniejsza i przydatniejsza.

Opublikowano

Chyba kupie zyre. Moglby ktos podeslac link tu lub na pw do poradnika jak nia grac

Jeszcze nie jestem do konca przekonany do Zyry. Wiem ze nie kupie cassio, ale cos mnie ciagnie do Ahri. Dlaczego nie chce zyry? Nie wiem czy bede umial rzucac tych kwiatkow, wydaje sie ze ma duze cooldowny. Dajcie jeszcze kilka argumentow zebym kupil zyre :P

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Polecam Veigara.

- Tons o DMG

- z ulta miażdży wszystkich magów (raz uderzylem nim ok. 1600 w ryza).

- Q dosc dobry dmg

- aoe stun

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...