Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S'Bot - działa na zminimalizowanym NosTale !

PoSiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja v1.0

1369556369-U303445.png

! Żeby działało podnoszenie loota musimy ustawić umiejętność 'Podnoszenie' na przycisk '3'.

1. Włączamy NosTale
2. Logujemy się
3. Włączamy bota
4. Idziemy na exp
5. Klikamy START
Gotowe :)

Insert - Wyłącza bota.
Pause - Pauzuje bota.

surprise motherfucker

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Trzeba być naprawde skurwy****m żeby zrobić multikonto i pod swoim postem napisać: "Zajebisty . dzieki . Masz +"

Dan Molesto masz 1 post -.-

Ja nie pobieram, bo jest dużo botów bez wirusów. Po za tym wykrylo keylogger AVG.

Do widzenia ... Zgłaszam temat.

Opublikowano

To nie jest multi konto kolego :) w niedziele z ziomkiem szukałem bota własnie takiego i to jest to !!! + dla Pana

aa tak wg zobacz którego dodał ten post ;)nie ma żadnych wirusów :>

Opublikowano

Trzeba być naprawde skurwy****m żeby zrobić multikonto i pod swoim postem napisać: "Zajebisty . dzieki . Masz +"

Ja nie pobieram, bo jest dużo botów bez wirusów. Po za tym wykrylo keylogger AVG.

Nie jestem taki pojebany żeby robić multikonta i pisać pod swoim poradnikiem, że zajebisty. Wykrywa wirusy bo jest robione w autoit -.-

btw. DanMolesto Rejestracja: 29 wrz 2012... zrobiłem sobie drugie konto, żeby po pół roku napisać pod swoim poradnikiem, że jest zajebisty..

Może jeszcze zaraz powiesz, że eryk307 to też moje konto?

surprise motherfucker

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Super bocik. Owszem są lepsze ,lecz ten jest bdb. Like na zachętę. Twórz nowe bociki jak możesz. Napewno kiedyś ci się to opłaci ;)

.

Opublikowano

Powiem tak, co do antywirusów viruscan jotti i virustotal to wszystkie pliki napisane w autoIt, c++, c# itd. są, żle interpretowane przez antywirusy itd. źle czytają kod napisanego programu - jedynie jest w tym bocie SPR/AutoIt.Gen ( jak widać napisane w AutoIT)

Backdoor/Bifrose.apwq ( niegroźny wirusek )
Trojan.Agent/Gen-Autoit i trojan źle zinterpretowany... a u mnie na jotti i Avascie nie wykrywa żadnego keyloggera więc bzdura
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@up

a po polsku da rade? to jest wirus czy nie? xD

W skrócie to nie jest żaden wirus, wręcz pliczek jest ładny i czysty.

A w tłumaczeniu "zła interpretacja kodu" to znaczy, że antywirus błędnie wykrywa wirusy.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

F5 xD

Dodałem kilka nowych linków do downloadu.

Co do tych wirusów - nie są to żadne wirusy, antywirus to wykrywa ponieważ bot był napisany w AutoIT.

surprise motherfucker

Opublikowano

Mam kłopot. Ten bot mi nie działa :(

A dokładniej? Co jest nie tak? Wyskakuje jakiś błąd?

surprise motherfucker

Opublikowano

Moje spostrzeżenia co do bota :

-podczas pracy bota na zminimalizowanym ,ciężko pisać ponieważ co chwila zmienia mi z małej litery na duża tak jakby caps lock co chwila się zmieniał więc trochę ciężko i także po wyłączeniu go komputer szaleje więc trzeba reset robić

Opublikowano

Bot zapowiada się fajnie. Opcja zminimalizowania jest dla mnie superowa, w koncu będe mógł expic swojego 15lvlowego wojownika, i jednoczesnie ogladac filmik na yt. Dobra robota, łap lajka ;P

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Nic trudnego. Tutaj kod ktory napisalem bez niczego tutaj w temacie, na hotkeye :(nie testowany)

hotkeyset("{tab}","bot"}
hotkeyset("{esc}","stop"}
func bot()
$bumekbox = inputbox("Ilosc","Ile razy mam mam atakowac?")
for $i = 1 to $bumekbox
controlsend("nostale.exe","{SPACE}")  ;===> Nie pamietam tylko czy na pewno  "nostale.exe"
controlsend("nostale.exe","z")  ;===> Nie pamietam tylko czy na pewno  "nostale.exe"
sleep(350)
next
msgbox(0,"Koniec","Skonczylem prace!" & @lf & "Zaatakowalem " & $bumekbox & " razy! ;-) // Bum662")
endfunc

func stop()
exit
endfunc

Jedynie co zrobiłeś to gui w koda gui designer i ten kod co wyżej tylko mniej funkcyjny ;p

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwne że u mnie żadnego mojego bota, hacka lub czegokolwiek pisanego w autoit nie wykrywa -.-

Słaby bot. Widziałem lepsze. Nawet głupi autoclicker daje rade.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...