Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Interfejs + Bonus Page.

TworzePriva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dodany interfejs + bonus page od Terenza z tego linku http://www.mpcforum....radise-by-sora/

I mam pewien problem wszystko ślicznie jak najbardziej działa lecz gdy jestem już w grze i mam zakładki "Status, Umiejet, Emocje, Misje, Bonus"

To gdy klikam w Status jest ok, gdy klikam w Umiejetn otwiera mi emocje i odwrotnie gdy klikam w misje otwiera mi emocje a gdy w bonus otwiera mi Misje. Co mogę na to poradzić bardzo proszę o pomoc.

Nagrodze lajkami i 5-tkami !

Pozdrawiam. !

Opublikowano

locale->pl->ui->windows-> wrzuciłeś tam suba odpowiadającego za przycisk (dokładnie grafike) bonus ? ;s jak tak, to zapewne to bedzie w uiscript, nie dodałeś czegoś, dokładnie uiscript->characterwindow.py. reszte doczytaj z tuta.

Opublikowano

Czyli rozumiem musze wgrać bonus page a potem dopiero Twoje etc tak?

Edit@ Już wszystko jest okey mam Bonus Page i otwieraja się zakładki ładnie ale jak klikam na zakładkę bonus to potem nie widać zakładek status itd. Tylko to już zostało

Opublikowano

MUsisz to zrobic tak w gimipie otwierasz pliki windows.dds masz tam pliki tab_1.sub i tak dalej do 5 one odpowiadają za poprawne "przezucanie " tzn ze statusu do umiejetnosci musisz w gimipie za pomocą wspolrzednych przekonfigurowac te 5 plikow sub . Ja meczylem sie z tym wczoraj powodzenia :P

Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem :

Mój Postęp Prac :

Pliki serwerowe : ok 80 %

Client : ok 80 %

Strona www : ok 95 %

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...