Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Livecraft[serwer z pluginem Parkour 1 w polsce!][Zapraszamy][Dedyk][Parkour][WL:OFF][No-Premium]

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem lizus założyciel serwera Livecraft jest to serwer parkour z pluginem specjalnym dzięki niemu gdy spadniemy do lawy odradzamy się na początku parkoura.Są checkpointy czyli płytki naciskowe gdy na płytke się wjedzie odrazu zaznacza checkpointa gdy wygramy parkoura na końcu zostanie pokazany czas jego przejścia jest tu 1 zdjęcia pokazuje na starcie mnie jak go zaczynam jedynie vipy mogą budować po świecie komenda np /pk join 1 dzięki niej teleportuje nas na 1 parkour potem /pk join 2 itp... narazie są 4 parkoury ale dosyć trudne można poprawić swój wynik i chwalić się innym graczą.Dlatego zapraszamy zdolnych graczy i lubiących parkoury na serwer.

Sloty:10 będzie więcej

whitelist:off

Ip:91.193.54.84:25570

Zapraszamy!

Zapraszamy parkoury są robione ciągle!.

post-735256-0-60665700-1355078020_thumb.png

Opublikowano

Jak jeden wymyślił super serwer to wszyscy musicie kopiować? :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ten serwer to gówno mapy są debilne i nawet 10 latek przejdzie łatwo a nie oto chodzi , nie potrafią nawet włączyć peaceful zęby nie było głodu jeszcze raz nie polecam i pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...