Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MexiliaMt2 - Patcher (błąd)

histek~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Użytkowników.

Mam pewien problem. Kto gra z Was na serwerze Mexilia to powinien wiedzieć o co chodzi. Otóż weszedł patcher Mexili. Gdy zakończy patchowanie pojawia się problem. Gdy naciskam "Start gry" pojawia mi się informacja:

52065931.png

I się wyłącza. ;(

Gdy włączam jeszcze raz i jest już wszystko zpatchowane pojawia się ta informacja:

beztytuueul.png

I tak samo wszystko się zamyka.

Na forum pisali, aby grę uruchamiać przy pomocy patch.exe, lecz u mnie się nie da i uruchamiam przez mexilia.exe. Więc nie mam kilku rzeczy z nowszej wersji. (W lewym dolnym rogu w panelu logowania powinno pisać 1.1 a u mnie pisze 1.0)

Proszę o pomoc. Będę bardzo wdzięczny.

Bywalec
Opublikowano

Co to ?

Windows XP Service Pack 3 to zbiorczy pakiet aktualizacji dla systemu Windows XP - zarówno tych wydanych w Windows Update od chwili premiery do momentu wydania Service Packa, jak i innych, dotąd niepublikowanych łatek.

Zaktualizuj swój system Windows.

Opublikowano

Problem po stronie administratora serwera - jak ruszy dupę to naprawi. Sam nic nie zdziałasz więc możesz śmiało poprosić o zamknięcie tematu. - Wiem co mówię, naprawiłem ten błąd u siebie (info w prezce serwera Mexilia).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...