Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Draven :)

Explower.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zastanawiam się nad kupnem Dravena, lecz wiele o nim nie wiem. Dlatego proszę Was o wypisaniu plusów, minusów, gdyż nie chce stracić IP na marne :)

Opublikowano

Wg. mnie sredni ad carry.

Mainowalem go jak tylko wyszedl, ale bardzo szybko mi sie znudzil.

Sa lepsi adc np Corki, Graves lub Ezreal.

+ Dravena:

as i ms z w, bonus do dmg z q, slow i odepchniecie z e, global ulti.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Według mnie draven nie jest takim dobrym ad carrym co n takiego ma ? żadnego stuna ani nic ... ulti też niczego sobie , osobiście polecam ciatlyn dobry range , ulti nie jest złe i klatki działające jako ward.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

ja ulti dravena bardzo lubie uzywac do ksowania barona lub chociaz do sprobwania, ma dobre q i skile sa ogolnie dobre ale nie zaskakuje mnie jakos specjalnie, mam go ale nie zaskakuje mnie, jest przecietny chociaz jak nim gram to daje rade

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

@up all

Odezwali się 1200elo :D

Draven to świetny AD carry, nie ważne w jakiej fazie gry. Jeżeli opanujesz te latające topory to możesz się wybić nawet do 1600+. Nie wiem czemu ludzie uważają dravena za "omg co za guwno, tym sie nie da graci". Jego W jest dobre, ze względu na to że jak zabijesz kogoś to cd ci się odnawia, można dzięki temu gonić i gonić kolesia a i tak ci nie ucieknie, szczególnie jak jeszcze masz reda. E-skill dravena jest strasznie niedoceniany, dlaczego? - tego nie wie nikt, można dzięki niemu slowować, przy uciekaniu rzucić za siebie i odpalić W, przerwać castowanie np. ulti karthusa, katariny lub galio. Ulti też ma milion zastosowań - od dobicia uciekającego przeciwnika, po steal dragona lub barona.

You MAD?

Opublikowano

ja ulti dravena bardzo lubie uzywac do ksowania barona lub chociaz do sprobwania, ma dobre q i skile sa ogolnie dobre ale nie zaskakuje mnie jakos specjalnie, mam go ale nie zaskakuje mnie, jest przecietny chociaz jak nim gram to daje rade

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Graves, w sumie grałem nim i beznadziejnie mi się grało...

a Co myślicie o Riven na solo topa ? W sumie mam niskie elo a czytałem, że ta postać jest najlepsza do carrowania niskiego elo :) Napiszcie + i - :)

Opublikowano

Cóż mogę powiedzieć, polecam Draven'a. Draven to AD Range Carry, posiadający świetną mechanikę dzięki której możemy bez najmniejszych problemów zdominować KAŻDĄ linię. Według mnie jest jedną z najlepszych postaci które ostatnio się pojawiły w grze.

PLUSY:

+ Jeden z najlepszych AD Range Carry w grze

+ Niesamowity potencjał

+ Ogromne obrażenia dzięki którym w late game zabijamy squishy na kilka hitów

+ Stand aside, Blood rush i FLASH robią z Dravena postać której wyskillowany gracz nie pozwoli umrzeć

MINUSY:

- Draven jest postacią bardzo squishy dlatego trzeba nauczyć się jak stać "z tyłu" a jednocześnie carrować grę

- Ultimate nie ma zbyt dużych obrażeń

Opublikowano

Bierz drava, jak masz sone przeciwko to od razu możesz im napisać sur at 20 :D. 1 topór z redem i odpowiednim buildem może zajebać 1500 hp.Jedynym minusem że w teamfightach jest ciężko go złapać.Ogólnie to nie wiem czego ludzie piszą że ez jest taki fajny? Może dlatego że ma lepsze early od innych adc? Moim zdaniem 1v1 na 100% wygrałby draven i w teamfightach zadał by większy dmg.

Opublikowano

Czyli widzę, że są i Ci którzy popierają Dravena, i Ci którzy niekoniecznie.

A może Ci którzy posiadają/znają się na tym AD Carry doradzili czy go kupować czy jednak IP przeznaczyć na Riven ?

Nadal czekam na odpowiedzi :)

Opublikowano

Powiem Ci, że kogo byś nie kupił to będziesz zadowolony. Jednak wg mnie Riven jest lepsza. Ma escape i stuna.

Opublikowano

Tym bardziej, że Riven już grałem i o ile się nie mylę to moja najlepsza rozgrywka nią skończyła się statami 25/2/14 :D

Ok bardzo mi wszyscy pomogliście, dziękuje za to

A temat cls :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...