Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ta dziwna wieża...

MagcikWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Czy możecie mi powiedzieć jakie mniej więcej poziomy powinni mieć pomocnicy żebym wreszcie mógł rozwalić piernika? Mam 200lvl a pomocnicy po 150 prawie bez itemów.

Opublikowano

ja mam 229, i juz mam pokonanych 7 poziomów.. na początku nie miałem żadnego itema na postaciach.. i 150 lvl i niemogłem ich pokonac... Teraz na postaciach mam 200, 199 i 182 lvl i przedewszystkim mam na nich bronie. Załatw sobie broń do wszystkich postaci i dopiero próbuj... jak sie nie uda to wbijaj im lvl i szukaj itemów, za pokonanie lochu na wieży dostaniesz jakiś art do dodatkowej postaci ;)

: )

Opublikowano

Jedyna postać która ma dobre przedmioty to mag xD.

Więc raczej nie prędko przejde tego piernika, jakbyś mógł wstawić satatystyki swoich pomocników byłbym Ci bardzo wdzięczny, miałbym się na czym wzorować :)

Opublikowano

Trzeba kupować pomocnikom nowe przedmioty.

Mialem tak samo nie mogłem go rozwalić,aż wkońcu wbiłem pomocnikom po 185 lv+itemy. I pokonałem piernika,o pomocnikó dbaj jak o siebie samego:P

Opublikowano

Dokładnie, mi teraz w wieży, temu ciastkowi, zostało tylko 5k hp... itemy pół mam pół nie do pomocników, ich levele 165-170.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Lvl nie są AŻ tak ważne. By łatwo przejść wierzę trzeba kupować coraz to nowsze i lepsze itemy na pomocników, potem ulepszać ich lvl.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

i korzystaj z kibla ;) wrzucasz np buty dla maga ktore maja +300 sily a wylatuja ci poprzez rzucenie do kibla np. buty dla zwiadowcy 300 do jego ataku.

Artefakty swoje mozesz im dawac itd.

//Ref.

Miyoshi

Opublikowano

a ja już pokonanych mam 12 poziomów :D ostatnio z wieży dostałem arta dla dodatkowej postaci to wrzuciłem go na swoją główną postac :D najlepsze jest to ze nie dostaniesz z wieży broni np dla maga.. jesli jestes magiem... MagcikWarrior prosiłeś mnie o staty więc:

oto moja postac <3

post-781613-0-00370400-1355428112.jpg

jak widać nie idzie mi zbieranie lustra.. a ten słiiit pierscień jest z wieży ;)

tu masz fotke wojownika:

post-781613-0-94553200-1355428251.jpg

tu masz maga:

post-781613-0-37694100-1355428425.jpg

a tu masz zwiadowce ( z kawałkiem wieży :D) :

post-781613-0-56247700-1355428602_thumb.jpg

Mam nadzieje że jakoś pomogłem :D

: )

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam, mam jedno pytanie, dopiero co odblokowałem wieżę i nie wiem jak sie wbija lvle postaciom z wieży?? Itemy już i dałem, ale robię na razie lochy "twierdza'' bo ciastka nie daję rady. Proszę o pomoc ;)

Opublikowano

Witam, mam jedno pytanie, dopiero co odblokowałem wieżę i nie wiem jak sie wbija lvle postaciom z wieży?? Itemy już i dałem, ale robię na razie lochy "twierdza'' bo ciastka nie daję rady. Proszę o pomoc ;)

trzeba kupować lvl-e za złoto

93988298266825447943.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...