Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] kennen vs ..

pns

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Posiadam: 4800 pz

Zastanawiam sie nad kennenem ewentualnie ktoś inny, kogo mozecie mi polecic jeszcze i jakies są plusy i minusy kennena?

Opublikowano

Użyj generatora:

http://www.mpcforum.pl/topic/553416-generator-tematow-z-pytaniem-o-championa/

Sorry, generator już nie wymagany.

Na Kennena musisz ogarnąć skillshot, bo Kennena jest wąski bardzo, fajnie się nim farmi, bardzo mocne ulti w tf, jeszcze lepsze na combo z zhonya. Top/Mid. Jeżeli umiesz dobrze Q rzucać to kupuj.

Opublikowano

ja bym polecił od siebie Swaina , kozacki na mida jego ulti sprawia że jest ciężki do ubicia , do tego stun , trudno go skontrować.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Jaki stun, snare
-.-
Co do Swaina - tankowaty, nie jest snowballowy, ogromy lane sustain, ale manożerny, bardzo zależny od blue.
Opublikowano

Kennen ponieważ sieje pogrom w tf i ma dośc konkretny dmg z wymaxowanym Q z dośc któtkim CD

Od siebie moge polecić anivie jeśli grasz defensywnie to ciężko o deada dobry stun jak i dmg w late daje rade

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Ogólnie na Swaina wystarczy dobra LeBlanc.Co do Kennena jeżeli umiesz trafiac Q to kupuj.

Bardzo dobry harass + ma te stuny co pomaga w zabijaniu :)

Gość ArronBaDo
Opublikowano

mam Kennena i jestem z niego bardzo zadowolony

ma stuna, mocny harras, łatwą farmę i potrafi świetnie zabijać, dodatkowym atutem jest brak many i niskie cd.

Opublikowano

Ja mimo wszystko polecam cassiopeie

- Ulti bardziej przydatne w tf-ach niz ulti kennena i latwiej nim trafic, kennenem musisz wbic sie w team fight

-Spam ze skilli

-Trutka

Po ogarnieciu jestes nie do pokonania ;]

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Orianna, może ktoś napisze, że jest w modzie, ale chyba nie bez powodu? Jest to jeden z lepszych midów teraz.

-Tarcza

-Slow/przyśpieszenie

-Przerzucenie

-Combo Q+W zadaje bardzo dobry dmg

-Pasywka dzięki której bijemy lepiej z łapy przez co lepiej miniony się dobija, bardzo fajnie ogólnie ta postacią się creepuje.

Rekrut
Opublikowano

Dobra, dzięki wszystkim za pomoc. Wziąłem jednak kennena. Cassiopeie juz miałem ale nie przypadła mi do gustu i ją zwróciłem. W sumie szukałem kogoś kto może iść i na mida i na topa więc swain by tu odpadał. Ale w niedalekiej przyszłości chyba też go właśnie zakupie. Jeszcze raz dzięki:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...