Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Prośby, Problemy, Pytania

Walk123

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem wczoraj czyli w piątek zrobiłem sobie konto w metinie zainstalowalem wszedłem chcialem grac na gromo i pisz serwer zamknienty prosimy wybrac inny patrzalem na innego moglem wejsc moze duzo ludzi było ale nastepnego dnia rano o 7 próbowalem wejsc i tak samo przez chwile na ch1 pokazalo sie bład w połonczeniu czy jakos tak prosze o pomoc

Opublikowano

Witam

Szukam wh od banjo, jest temat z nim, ale wersja z wh byla na speedyshare, ale to wygasło.

Mógłby mi ktoś podesłać taką wersję?

@edit

Już mam

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Mam pewien problem. Zainstalowalem sobie straszego nie patchowanego klienta metin i sciagnalem spolszczenie do zpmt2 s2. Po czym zarejstrowalem sie i przy logowaniu pisze mi blad podczas polaczenia sie z serwerem. Czy ten serwer dziala??? Co musze zrobic abym mogl sobie na nim pograc? Prosze o pomoc. Z gory dziekuje

Opublikowano
co to za opcje

1 hit o co w tym km?

Jak bijesz mieczem, to nie machasz nim 4 razy tylko 1. Bardziej kicka niż SH, ale jest szybsze i lepsze.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Czesc mam problem w 87yt2 bo jak wchodze do v1,v2 lub na pustynie to niewidze mobkow a one mnie leja.

Jezeli ktos wie oco biega to dam 5

Opublikowano

A więc teraz ja zadam swoje pytania.

-Ile powinienem mieć obrony na 31 lvl'u wojownikiem body?

-Skąd wypada złota zbroja?

-Czy FMS + 6 na 31 lvl wojowniku body jest wystarczający?

Proszę o odpowiedź , pozdrawiam!

Opublikowano

Ja mam problem bo mam fish bota wszystko ladnie pieknie i ustawiam se na f3 robaki i jak sie skoncza to mi ich tam nie uzupelnia tak jak np:potow... Prosze o szybka mOdp daje 5

• Dodaj nową pozycję...