Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy dostane rp

pan legacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie jesli trundle zablokowal mnie w scianie a przez to sobie przeszedlem przez scianie naturalnie bez uzycia flasha czy umiejetnosci, czy moge za te odkrycie bugu dostac rp jesli napisze ticket?

Gość Menesterowy
Opublikowano

Nie, za zgłaszanie bugów nie otrzymasz RP, jedynie pochwałę od pracownika riotu.

Opublikowano

No, ale to według mnie nie jest jakiś wcale straszny bug. Jak by to próbowali usunąć, to według mnie powinni też zrobić coś np. ze skillem tryndy itp.

Opublikowano

Nie dostaniesz RP jedynie podziękują Ci za zgłoszenie , bez przesady jak by tak miało być to każdy by pisał co chwile i RP dostawał..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Masz 1% szans na to ze dadza ci rp ale mozesz sprobowac zawsze dziekuja za zgloszenie i tyle, jak nie masz filmu/ss'a to cie oleja i tylko odpisza a nawet tego nie sprawdza

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

nie dostalem laga, wyraznie napisalem ze trundle zablokowal mnie swoim pilarem w scianie, probowalem wyjsc i naturalnie przez sciane przeszedlem bez zadnych wspomagaczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...