Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem przy starcie

damiank626

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam maly problem gdyz gdy wlaczam gre tzn odpalam launchera klikam start wlacza mi sie okienko w lewym MPCym rogu cos sie laduje po chwili znika i niby cos sie laduje ale gra sie nie wlacza. Czekam tak 5min na pasku jest ikonka DBO ale nic sie nie dzieje. Czy ta gra sie tak strasznie dlugo wlacza ? Co mam zrobic zeby sie uruchomila?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możliwe że masz słaby komputer i dlatego tak się ładuje wolno, spróbuj kliknąć w DBO na pasku.

Kiedyś też miałem taki problem z DBO jak miałem słaby komputer i ładowało mi się z 8-10 min.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

mam 2GB ram procek 2x 2.1GHz karta graficzna zintegrowana do 128mb system Win 7 directX 11 c++ 2010 x86 redistrubutable 10.0.30319. Problem jest w tym ze jak wlacze gra to ona sie laduje nic nie moge klinknac bo niby sie laduje na pasku zadac ikonka ale nic sie nie dzieje. Zostawilem wlaczanie i poszedlem do sklepu i wrocilem po 30min a to sie nadal nie uruchomilo. Ktos moze pomoc?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano · Ukryte przez ScoTube, 9 Września 2013 - Brak powodu
Ukryte przez ScoTube, 9 Września 2013 - Brak powodu

Miałem ten sam problem wystarczyło zainstalować Adobe Reader i wszystko śmigało jak ta lala ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...