Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Prośby, Problemy, Pytania

roxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mma problem z rejestracją na yt2sf chodzi tylko o kod niemoge go przepisać ani nic czy ktoś by mi mógl to zrobić daje 38 lvl shaman na metin pl za odpowiedz i przetłumaczenie obrazka moje gg 244765

Opublikowano

Zablokowało mi konto na rynku.Gdy od staruszka w lesie teleportowałem się do pierwszego miasta,pojawił się rynek i mnie wywaliło,gdy teraz próbuje się zalogować tez mnie wywala zanim pojawi się postać na rynku.

Czy powie mi ktoś jak odblokować tom postać , albo jak mogę się skontaktować z GM'em.

Opublikowano
Zablokowało mi konto na rynku.Gdy od staruszka w lesie teleportowałem się do pierwszego miasta,pojawił się rynek i mnie wywaliło,gdy teraz próbuje się zalogować tez mnie wywala zanim pojawi się postać na rynku.

Czy powie mi ktoś jak odblokować tom postać , albo jak mogę się skontaktować z GM'em.

Myślę, że ci ktoś pomoże gdy poprawisz ortografię.

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano

prosze o pomoc ;] z gory dzieki

Wlaczajac spolszczenie mam LOG czy to wina zbyt nowego metina ? ( mam rok 2008 chyba )

Jesli zalezy to od tego prosze o podanie strony ze starszym metinem

Intel Core 2 Quad [ 4x 2.4Ghz ]

4gb ram

GeForce 9600 GT 1gb 256bit

500Gb dysk

Samsung SyncMaster T190 19"

Logitech x530 [ 5.1 ] / Creative Fatality / AKG K518 DJ

Opublikowano

a ja mam prosbe po dzisiejszym restarcie na lyt2 ciagle mi pisze zostaniesz polaczony z serverem ale innym juz chodzi blueseventy kazal sciagnac longjuyt game login1 scviagnolem to rozpakowalem wszystko do metina pl niespatchowanego jak kliklam na newlongju 1 server to nie dziala o co chodzi i jakby ktos mogl opsiac pkt po pkt co trzeba i jak z yt2 zeby sobie pograc

Opublikowano

JA mam takie pytanie

gram na NewLongju

i jakie wpisac wartosci w MH zeby zabijac bosy z luku w 20 sekund ?

Staram się pomóc ;]

Opublikowano

Mam problem z MultiHackiem otóż nie chce mi się uruchomić, wyskakuje błąd ,,Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij przycisk .....)

Proszę o pomoc! Ściągałem go już z 10 razy z różnych forum (od was też). Gram na Twierdzy. Kumpel używa tego samego i jemu działa mi nie.

Opublikowano

Proszę o link do MH działającego na Lyt2....to chyba było 1 [1] 8

Tego z Banankiem ;x

reklama RMCF1902

Opublikowano

Kali dziękować i 'pienć gfiastek ' rzucać

@ Trzysta Dziewięćdziesiąty dziewiąty post..za 60 sekund (antiflood) będę Mózgotrzepem

reklama RMCF1902

• Dodaj nową pozycję...