Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Prośby, Problemy, Pytania

boniek25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis w nocy przed 1 rano na newlongju2 pisali ze bedzie rolback do 18 czerca a ja przed wczoraj załozyłem konto i wczoraj zaczołem grac i teraz nie moge sie zalogowac.Czy był roblack ? czy poprostu cos grzebia przy servie ?

Opublikowano

Poczytaj inne tematy to się dowiesz, jednemu działa drugiemu nie...

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , mógłby podać ktoś mi działającego fish bota ? , mam jednego ( w skryptach ale on mi nie działa )

5*

Opublikowano

Cze, potrzebuje konto na Priv Serwer YT2SF,jakby ktoś mógł zrobić to bym się cieszył bo ten kodzik z obrazka mnie dobija. Może być puste, ale ważne żeby było ze wszystkimi informacjami żebym(jak idzie) mógł zmienić hasło. ID i Hasło poprosze na PW

max 800 x200

Opublikowano

Elo.

Mam pytanie !

czy LongjuYT jest dla Polaków ??

Sciągnołem Klienta mam konto i jak sie chce zalogowac to jest ciągle 5 kdawracików ^^ ??

edit#

Potem 8 kwadracików !

Opublikowano

"Mam problem ! Gdy włanczam gre, loguje sie , wybieram postać i wtedy ładuje sie i wyłącza sie gra"

Pewnie zostałeś swoją postacią w M1, które jest zbugowane. Działać powinno o 2/3 w nocy. Przynajmniej wczoraj tak było.

Opublikowano

mam prosbe gdyby ktos mogl wstawic z polskiego metina screeny do teleportera bo nie wiem jak sie przenosic gdzie chce i na farta to robie ....

Opublikowano

pomoze mi ktos z kodem z obrazka prosze pilne moje gg:9402371 dam 5 plx chodzi konkretnie o ostatni znak

plik juz niewazny

mam prosbe wescie mi zrobcie konto prosze was bo chcialbym sobie popykac zanim kolega sciagnie mi giereczke

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

• Dodaj nową pozycję...