Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co najpierw ?

blazej660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 30 lvl i jestem w elo hell i nie wiem co najpierw kupywać. Runki czy postacie (mam ich około 25) a runki mam tylko pod ap i często zdarza mi się że muszę iść na inną linie niż mid i wtedy moje runy nic mi nie dają. Nie lubie kupywać run (chyba jak każdy) bo wolę kupywać nowe postacie i się nimi bawić. Czy zakup odpowiednich run pod każdą linię jest mi już potrzebny ?

baner.png

Opublikowano

Najlepiej zrobić sobie 2 Zestawy Run pod AD i AP.. Takie troszkę "uniwersalne" lub typowo pod Full AD i AP.. Żeby później mieć spokój ..

Opublikowano

Jeżeli grasz rankedy to musisz mieć pod AP/AD - jeżeli masz pod AD to możesz iść na topa i ADC, pod AP - MID i SUPPORT. Zawsze pisz i won't jungle i nie będziesz chodził na jungle, bo nie masz runek czy coś.

Bo nigdy nie będziesz grał na midzie z AP runami, tylko czasami będziesz musiał iść czy to na topa czy na coś innego, także pierw 2 strony podstawowe później kupuj postacie.

ps. NIE MA ELO HELLA!

Opublikowano

Zrób sobie tak że kup runy zależne jakimi postaciami częściej grasz jeżeli grasz postaciami AD to kup na początek AD jeśli AP to kup AP a potem dokupisz reszte.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Pod każdą linie nie.

Gram na topie runami jakie mam na ADC i jest okej.

Jungle inne runki no i mid oczywiście wszystko inne.

Bez run nie ugrasz nic, lepiej złóż runy i wtedy graj.

Co to jest ELO HELL?

w83od2.jpg

Opublikowano

Runy są lepsze. Zrób pod ad i pod ap. Poszukaj poradników jak je składać, bo nie chcę mi się rozpisywać, bo jest wystarczająco dużo tematów jesli chodzi o runy. Ja osobiście mam 9 stron na runy, bo wolę to niż kolejne postacie ( mam ich 65) więc polecam runy :) nie będziesz miał problemów jak Ci nei9 pozwolą iśc na twojego ulubionego mida lub topa ;]

Opublikowano

Dokladnie, runy sa wazniejsze wiec nie dziw sie ze jestes na elo na jakim jestes.. imho runy to podstawa grania rankeduf.

Opublikowano

Przez takich się przegrywa gry, zaczynaj rankedy jak masz co najmniej 2 pełne strony runek... I wg mnie najpierw bardziej sie oplaca zlozyc ad potem AP, co najmniej ja tak robilem, bo ad bardziej wszechstronne, a ap tylko na mida praktycznie (poza pewnymi wyjątkami) i nie graj rankedów póki nie zdobędziesz tych run...

Opublikowano

Runy kup, po 1.

Po 2 nie ma elo hellu.

Po 3 Runy wystarcza naprzyklad armor pene + ad + armor albo jeszcze na adc czyli cos w stylu ad armor pene :P.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...