Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Kody do close beta World of Warplanes (ponad 1,500 kodów)

Tymoteor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Działa

Napewno licznik działa , bo zdejmuje. Zostało jeszcze sporo jakby co.

Zaraz sprawdze czy w grze dziala

Bicz bicz bicz

Thank you, your invite code has been accepted.

Within a few hours, you will receive an email with an invitation to become a Closed Beta tester for World of Warplanes.

Stay tuned!

World of Warplanes Team

vlv6wm.jpg

Opublikowano

I czym się tu cieszyć? Nie no miałem tą samą radoche jak dostałem klucz, ale gdy miałem swój pierwszy lot zrobiłem minę

yao-ming-face-bitch-please-fuck-that-mem-oryginal.png

i natychmiastowo wyłączyłem grę.

Tak złego, a nawet badziewnego sterowania nigdzie, ale to nigdzie nie widziałem ! Samolot leci praktycznie sam i jeżeli chce się określić kierunek lotu to trzeba być bogiem. Tak z Joystickiem jest niewiele lepiej, bo pomaga tylko i wyłącznie trzymać kierunek lotu... Dla tych którzy są zniesmaczeni ta grą polecam naprawdę przyjemną alternatywę War Thunder. WT bije pod względem sterowności, grafiki i realizmu WoWP na głowę.

Opublikowano

I czym się tu cieszyć? Nie no miałem tą samą radoche jak dostałem klucz, ale gdy miałem swój pierwszy lot zrobiłem minę

yao-ming-face-bitch-please-fuck-that-mem-oryginal.png

i natychmiastowo wyłączyłem grę.

Tak złego, a nawet badziewnego sterowania nigdzie, ale to nigdzie nie widziałem ! Samolot leci praktycznie sam i jeżeli chce się określić kierunek lotu to trzeba być bogiem. Tak z Joystickiem jest niewiele lepiej, bo pomaga tylko i wyłącznie trzymać kierunek lotu... Dla tych którzy są zniesmaczeni ta grą polecam naprawdę przyjemną alternatywę War Thunder. WT bije pod względem sterowności, grafiki i realizmu WoWP na głowę.

To sie nazywa beta kolego.

Opublikowano

WT to też beta kolego...

Może dojdą do perfkecji WoTa kiedyś , to zobaczymy. Narazie trzeba sie zadowolic tym co jest. Wiadomo , WoT na początku to bylo tez fiasko , a czym jest teraz(nie ma lepszej , nawet płatnej gry o czołgach)

w WT nie grałem , wiec sie nie wymadrzam czy lepsze czy nie.

Opublikowano

Gram w War Thunder też już jakiś czas, WoWP ma tak zjebane zepsute sterowanie, że masakra. WT można porównać do symulatora. Dodatkowo w przyszłości w WT będzie można walczyć wszystkim na raz: Czołgi, Statki, Samoloty kierowane przez graczy w jednej bitwie. Zaczekajmy aż gra się rozkręci, a po Wargaming nie zostanie chyba nic :P

y526IOx.jpg

Opublikowano

Gram w War Thunder też już jakiś czas, WoWP ma tak zjebane zepsute sterowanie, że masakra. WT można porównać do symulatora. Dodatkowo w przyszłości w WT będzie można walczyć wszystkim na raz: Czołgi, Statki, Samoloty kierowane przez graczy w jednej bitwie. Zaczekajmy aż gra się rozkręci, a po Wargaming nie zostanie chyba nic :P

W "dalejkiej lub niedalekije" przyszlosci maja powstac mapy koordynacyjne , czolg + samolot , cos niby jak cw , i sporadycznie samoloty mogą dawać wsparcie swojej drużynie. Jesli wogole cos takiego bedzie , czyli cos w stylu koordynacji klanu miedzy 2 grami.

Opublikowano

I tak przyjemniej gra się w WT niż WoWP

Fragment z wywiadu:

- Pytanie odnośnie waszej konkurencji. Czy wasza gra będzie oferowała coś czego nie znajdziemy w WoWP? Jeśli tak o jakich różnicach mówimy ? Wiem również, że jest troche za wcześnie ale moglibyście podać przybliżoną date wersji beta i/lub premiery ?

W mojej opinii War Thunder: World of Planes to bardziej kompletne doświadczenia lotnicze, dla graczy o każdym poziomie umiejętności. WoWP, został zapowiedziany jako gra arkadowa, i będzie bardziej ograniczony. War Thunder oferuje duży wybór trybów gry, dla różnych graczy, nie ważne czy jesteś prawdziwym hardkorem czy dopiero stawiasz pierwsze kroki w świecie podniebnych symulacji – tak czy inaczej znajdziesz tu wszystko co uwielbiasz w drugo wojennej podniebnej walce, lub dopiero się w niej zakochasz. Gra jest wyzwaniem dla doświadczonych pilotów oferując hardkorowe elementy jak szczegółowe działanie silnika, model lotu i oczywiście widok z kokpitu, oraz uczy początkujących graczy dzięki łatwemu acz realistycznemu sterowaniu. No i oczywiście, War Thunder to kompletnie nowe doświadczenia w powietrzu, w których pomoże nam system Mause Aim dostępny w trybie Arcade.

Zamknięte beta testy jak narazie idą bardzo dobrze, zdążyliśmy już przekazać troche informacji na temat otwartej bety testującej naszą grę społeczności – uwierz mi wszyscy są podekscytowani. Jednakże pośpiech jest złym doradcą, dla tego trzymamy się planu aby osiągnąć jak najlepszą grywalność.

Adnotacja: Są już otwarte beta testy

y526IOx.jpg

Opublikowano

to nie jest world of tanks,że jeździsz po ziemi,tu się lata,sterowanie jest dobre,są z tym problemy bo chyba nie może być za łatwo,po 3-4 bitwach już poradzi sb chyba każdy,gram na myszcze oraz klawiaturze,wszystko się da i dodam,że to jest zależne od samolotu tym wyższy tier samolotu tym gorsza zwrotnośc pon.wyższa prędkość,bez lagów i ścin gra się fajnie

przejdź szkolenie może ci pomoże :D,po pierwszej bitwie nie będziesz dobrze latał bo to oczywiste -.-

Opublikowano

Na początku (testy alfa) sterowanie było jeszcze gorsze, teraz się trochę poprawiło (albo przynajmniej ja mam takie odczucie), więc kto wie...

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Na początku (testy alfa) sterowanie było jeszcze gorsze, teraz się trochę poprawiło (albo przynajmniej ja mam takie odczucie), więc kto wie...

Szkoda. Sam kiedyś grałem i skończyłem na 5 tierze... Sterowanie z dupy.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Nie ma to jak dostać "wstęp" do gry , i jeszcze pozniej wybrzydzać.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...