Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spamer do gry Metin2

SizY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrypt służy do spamowania na chacie głównym, wybranym przez nas tekstem.

Włącz grę, uruchom skrypt, wpisz swój tekst, wpisz interwał, a następnie masz 2 sekundy, aby wybrać okno z grą Metin2.

Skrypt jest o tyle fajny, bo jest niewykrywalny na globalu, po prostu nie ingeruję w pamięć gry robi to tak jakbyśmy to sami robili.

Source

Global $Paused
HotKeySet("{ESC}", "Terminate")
HotKeySet("{PAUSE}", "TogglePause")
Func Terminate()
Exit 0
EndFunc ;==>Terminate
Func TogglePause()
$Paused = Not $Paused
While $Paused
Sleep(100)
ToolTip('Script is paused"', 0, 0)
WEnd
ToolTip("")
EndFunc ;==>TogglePause
$zmienna1=InputBox("Spambot by SizY", "Wprowadz tekst a nastepnie kliknij OK, aby zaczac spamowac")
$zmienna2=InputBox("Spambot by SizY", "Wpisz czas co ile ma spamować, 1 sekunda to 1000, 2 sekunda to 2000, a jeśli chcesz aby spamował szybko to wpisz 1")
MsgBox(4, "Spambot by SizY", "Gotowy?")
Sleep (2000)
While 1
Sleep ($zmienna2)
Send($zmienna1)
Send("{ENTER}")
WEnd

Exe

http://superupload.eu/dl.php?down=MMq7g.c

edit, przebudowa skryptu, dodalem InputBoxa, Interval i hotkeye

signature.jpg

|

sizy.tk |

Opublikowano

ja autopot do stalkera czyste niebo zrobiłem w niecałe 10 minut(adresy najbardziej wyczerpujące)

co do programu to jak się uczysz to naciskasz Save as i zostawiasz na dysku bo zaraz cie zaczną hejtować

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

ja autopot do stalkera czyste niebo zrobiłem w niecałe 10 minut(adresy najbardziej wyczerpujące)

co do programu to jak się uczysz to naciskasz Save as i zostawiasz na dysku bo zaraz cie zaczną hejtować

to jest dopiero AutoIT, nie wyciagam adresow ^^ nie rozumiem co masz na mysli z tym save as ? wyjasnij

signature.jpg

|

sizy.tk |

Opublikowano

chodzi mi o to abyś zapisał swoje poczynania na dysku i nie wrzucał. oczywiście nie tyczy się to porządnych programów itd.

jak autopotera chcesz robić to zainteresuj się NomadMemory.au3

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

-autopickup - napierdalanie 'z'?

-autoattack - napierdalanie spacji?

-autoskill - napierdalanie cyferek?

a co Ci w tym nie pasuje?

signature.jpg

|

sizy.tk |

Opublikowano

-autopickup

-autoskill

Zapewne dobry autopickup i autoskill musi czytać pamięć a tutaj chcesz zrobić autoklikanie przycisków z skilami ?

a co Ci w tym nie pasuje?

Takie coś jest do dupy każdy może takie coś zrobić.

Opublikowano

Zapewne dobry autopickup i autoskill musi czytać pamięć a tutaj chcesz zrobić autoklikanie przycisków z skilami ?

ingerencja w pamięć gry kończy się banem, więc po co byłby taki bot jak i tak się dostanie bana? autoit nasladuje czyny czlowieka, taka banalnie prosta aplikacja a niewykrywalna i działa, nie rozumiem tej spiny

Tak masz racje hejtuj kolesia ktory siedzi kilka dni w AutoIT, i jak jestes taki pro to zrob lepszy, z czytaniem pamieci w AutoITcie, gz jak ci sie uda bo chyba nie da sie czegos takiego w autoit napisac, a to jest dzial autoita,

signature.jpg

|

sizy.tk |

Opublikowano

Chodzi mi o to, że jak nawet przypadkiem naciśniesz Enter lub otworzysz wiadomość, Twój Hack automatycznie przestanie działać, więc Twój spamer z 1 postu będzie wykluczał Twojego 'multihaka'.

Opublikowano

Chodzi mi o to, że jak nawet przypadkiem naciśniesz Enter lub otworzysz wiadomość, Twój Hack automatycznie przestanie działać, więc Twój spamer z 1 postu będzie wykluczał Twojego 'multihaka'.

spamer to jedna a hack to drugie, napisałem to tutaj pod tematem bo nie widze sensu robic nastepnego tematu, jakbys czytal od poczatku to pisze o planach nastepnych skryptow -,-

signature.jpg

|

sizy.tk |

Opublikowano

Kolega wyżej podał bibliotekę do ogarniania pamięci w AutoIt: NomadMemory.au3.

Czytałem od początku i nie wierzyłem w to co czytam. Uczysz się, spoko, ale gdyby każdy chwalił się każdym skryptem to burdel byłby nie do opanowania. Poćwicz jeszcze kilka dni, przemyśl to co chcesz zrobić, znowu poćwicz i jak zauważysz, że to co stworzyłeś ma prawo bytu, to pochwal się na forum.

Opublikowano

a wiecie jak ominąć hack shielda? zainstaluj kamer moda!

a to nie ingeruje w pamięć gry tylko ją otwiera oraz pobiera informacje zawarte w niej

jak by już ingerowała to musiało by być coś a'la hack na monetki bo wtedy zczytuje ,zamienia i zamyka pamięć

więc nie pierdolić głupot chociaż w metina ostatnio grałem 2 lata temu

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

a wiecie jak ominąć hack shielda? zainstaluj kamer moda!

a to nie ingeruje w pamięć gry tylko ją otwiera oraz pobiera informacje zawarte w niej

jak by już ingerowała to musiało by być coś a'la hack na monetki bo wtedy zczytuje ,zamienia i zamyka pamięć

więc nie pierdolić głupot chociaż w metina ostatnio grałem 2 lata temu

ok, zainstaluj kamermoda, zycze powodzenia, bedzie wywalalo co 5 sec

signature.jpg

|

sizy.tk |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...