Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Instalacja gry.

FailStunt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam. Otóż dzisiaj zakupiłem w Empiku Battlefielda 3 i sobie chciałem pograć. Zainstalowałem wszystko, te Origin, założyłem konto na EA, aktywowałem grę. Zainstalowała się. I teraz problem jest. Bo chce sobie zagrać i jak klikam w Origin przycisk Graj, przekierowuje mnie na strone internetową Battlelog. Tam biorę np. Szybką Grę i pokazuje się okienko:

900fe26ba9ef9e81eae1658c78173d9d83.9.117.254instalowanie.PNG

Klikam Otwórz menadżera gry, i pokazuje się Origin, i zaczyna się pobieranie aktualizacji. Domyślam się że nie jest to zwykła aktualizacja bo ma bagatela 7gb, a przecież gra jest zainstalowana bo się instalowała z płyt w programie Origin. Nawet pisało że gra została zainstalowana czy coś takiego. Więc dlaczego pojawia mi się takie okienko? Liczę na szybką pomoc. Odwdzięcze się nawet ocenieniem pozytywnie profili. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Naciśnij na to niech się pobierze te 7 gb - to dodatki - potem jakby coś nie działało kliknij PPM na ikonke battlefielda (na originie) i napraw instalacje. Powinno normalnie chodzic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...