Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile waży klient gry?

natalx100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile zajmuje klient gry allods online PL po zainstalowaniu na dysku?? wiem że klient do pobrania to około 5 gb . Bo mam pendriva 8 GB i nie wiem czy zainstalowana gra mi się zmieści , jeśli nie to czy po pobraniu i zainstalowaniu najnowszej wersji klienta można grać , czy jeszcze się coś pobiera??

Opublikowano

U mnie zajmuję prawie 7 gb, jednak nie instalowałem tego najnowszego patcha co zajmuje ponad 600 mb. Po pobraniu klienta i zaktualizowaniu go do najnowszej wersji można spokojnie grać.

Opublikowano

to nawet jak pobiorę nowego klienta to muszę aktualizować?? to oni nie dodają najnowszych aktualizacji do klienta? i co i pobiorę gre i muszę jeszcze ileś tam GB pobierać??

Opublikowano

Co jakiś czas wychodzą nowe patche i co jakiś czas aktualizują klienta który jest do pobrania. To nie jest tak, że wyjdzie nowy patch i klient od razu na stronie jest aktualny. Czasami trzeba pobrać jakieś patche, proste :]

Opublikowano

no spoko a nie wisz czy teraz jest zaktualizowany klient??:-) czy muszę po pobraniu aktualizować

Ja klienta do polskiego AO mam parę miesięcy to nie mogę ci powiedzieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...