Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kbotem

PotrzebujeHacka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wITAM MAM NOWE KONTO NOWY KOMP POBIERAM KBOTA WLANCZAM KBOT (MAM WYLONCZONO PRZEGLONDARKE CZYLI STRONE GLOWNO W DARKORBIT ) LOGUJE SIE DOCHODZI TAM DO LICENCJI I please open kbot control center register and then enter your Jabber(Kbot control center ) Username(ID) and password in the kbot control center SIE POJAWIA PS NIGDY NIE UZYWALEM KBOTa ani na tym kompie ani koncie

Opublikowano

wITAM MAM NOWE KONTO NOWY KOMP POBIERAM KBOTA WLANCZAM KBOT (MAM WYLONCZONO PRZEGLONDARKE CZYLI STRONE GLOWNO W DARKORBIT ) LOGUJE SIE DOCHODZI TAM DO LICENCJI I please open kbot control center register and then enter your Jabber(Kbot control center ) Username(ID) and password in the kbot control center SIE POJAWIA PS NIGDY NIE UZYWALEM KBOTa ani na tym kompie ani koncie

Musisz założyć konto w kbotcc..

Opublikowano

jak sie zajerejstruje to w tedy moge w tym kbot wpisac login i haslo z gry czy ze tej strony cvo sie zajerjstrowalem przez kbot cc i czy jak wlanczam kbota musze miec strone glowno darkorbit i wlonczone latanie czy nie moge byc zalogowany ?

Opublikowano

a jak juz wlanczam bota to zeby go uruchomic sam muszer wlonczyc darkorbit i wziosc Start w grze ?

Logujesz sie w bocie wciskasz start w bocie i tyle. nie musisz się na DarkOrbit logować :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...