Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Komputer do gier i nie tylko.

marcin5033

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komputer wyjebisty, ale nie ma co na allegro kupować. Nie wiesz, czy nie wcisną Ci czegoś chujowego w środku. Ostatnio oglądałem te kompy i cenowo taki jak pokazałeś za te cenę jest masakrycznie opłacalny do kupienia. Lepiej , pewnie złożyć. Sam miałem kupić, ale ciesze się , że się rozmyśliłem.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Bywalec
Opublikowano

Nikt nie licytuje, pewnie oszuści. Chyba, że mieszkasz w Warszawie i masz możliwość odwiedzenia ich sklepu.

Niech Ci udowodnią, że komputer, rzeczywiście ma takie parametry.

Komputer dobry, nada się.

Opublikowano

Nie kupuj z allegro , lepiej idz do komputronika i niech Ci złożą lepszy komputer w tej cenie..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ja bym nie brał .

http://allegro.pl/show_user.php?uid=100161&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg

Pełno komentarzy że nie zgodne z opisem czy też czegoś brakowało .

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Dzięki wam za odpowiedzi, ale ja pytałem czy ten komputer jest dobry do gier i czy po za nimi też się dobrze sprawdza ;d

Oczywiście wiem, że jakieś tam małe ryzyko kupna jest.

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Co wy piszecie!? To jest syf, piła, kiła i mogiła! Obudowa to jakiś piekarnik, karta graficzna gówniana, ma jedynie dużo pamięci, procesor taki se, zasilacz bez nazwy, 12gb ram, po co tyle, nawet tego ten komputer nie wykorzysta. Napisz nowy temat (pamiętaj o wzorze!) to Ci złożymy coś znacznie lepszego w tej cenie.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...