Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hwang ... Poleci 5*

KuciuxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę ... Czy mógłby ktoś tu wyjaśnić jak zrobić żeby ze stalki można było zrobić Hwang (oczywiście na własnym privie). Z góry thx, poleci 5*

Opublikowano
Mam prośbę ... Czy mógłby ktoś tu wyjaśnić jak zrobić żeby ze stalki można było zrobić Hwang (oczywiście na własnym privie). Z góry thx, poleci 5*

Hmmm wydaje mi sie ze mozesz robic Hwang tylko na chinskim kliencie na mapie orkow w dolnym lewym rogu

Opublikowano

Niestety na chińskim kliencie nie można zrobić Hwanga ... Widziałem ostatnio temat jak robić żeby bronie ulepszać z +9 na np. miecz syriusza myślę że to działa na podobnej zasadzie jednak nie mogę znaleźć do tego tabeli ...

Opublikowano
Niestety na chińskim kliencie nie można zrobić Hwanga ... Widziałem ostatnio temat jak robić żeby bronie ulepszać z +9 na np. miecz syriusza myślę że to działa na podobnej zasadzie jednak nie mogę znaleźć do tego tabeli ...

Na podstawowych plikach mcncc.com jest to zrobione

u mnie na serwie tak bylo

Opublikowano

Musisz zedytować w MySQL tabele "refine_proto" na forum jest poradnik jak zrobić aby przedmioty ulepszały się jeszcze wyżej

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Opublikowano

bardzo prosta sprawa jak chcesz zebym ci wytlumaczyl napisz do mnie na gg 7367252

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...