Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] laptop

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić laptopa, mam do przeznaczenia około 2 tysięcy zł.

Polecacie coś ciekawego?

Potrzebny głównie do grania w angry birds, żeby się nie ciął przy bufforowaniu filmików na YT w HD, duży dysk, podpięcie do telewizora

w83od2.jpg

Opublikowano

egro.pl/hp-pavilion-g6-2230-i3-3110m-4gb-hd7670-win8-pen-i2823099451.html

http://allegro.pl/laptop-hp-pavilion-dv6-6b14-a6-quad-hd6750-6-500-7-i2824533633.html

Do wyboru.

@up

Jak już napędu CD, odpuść sobie ;)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

egro.pl/hp-pavilion-g6-2230-i3-3110m-4gb-hd7670-win8-pen-i2823099451.html

http://allegro.pl/laptop-hp-pavilion-dv6-6b14-a6-quad-hd6750-6-500-7-i2824533633.html

Do wyboru.

@up

Jak już napędu CD, odpuść sobie ;)

Ten drugi zdecydowanie lepszy

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie polecam ci laptopów z firmy HP- często się psują.

Gówno prawda. Mam jednego już dwa lata i nic nigdy się nie popsuło.

Co prawda mają wysokie temperatury, ale dobra podkładka chłodząca załatwia sprawę

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A ja znowu polecam Laptopy Toshiby z serii Satellite.Mam mojego prawie rok. Temperatury max dochodzą do 50-55 C.

Co do Laptoów HP grzeją się i to bardzo.Znajomy miał to po gwarancji się spalił :D Nie znał się i nie sprawdzał temperatur .

Po co kupować laptopa który wiadomo że będzie Ci się grzał.

Nie będę tutaj proponował żadnego zestawu bo zaraz Dyktator Flap da mi warna bo się nie znam :)

Opublikowano

A ja znowu polecam Laptopy Toshiby z serii Satellite.Mam mojego prawie rok. Temperatury max dochodzą do 50-55 C.

Co do Laptoów HP grzeją się i to bardzo.Znajomy miał to po gwarancji się spalił :D Nie znał się i nie sprawdzał temperatur .

Po co kupować laptopa który wiadomo że będzie Ci się grzał.

Nie będę tutaj proponował żadnego zestawu bo zaraz Dyktator Flap da mi warna bo się nie znam :)

Proponować możesz i nie dałbym ci warna tylko jeżeli zły byłby laptop, to bym to napisał.

HP'ki może i się grzeją, ale jak kupi się dobrą podstawkę chłodzącą(koszt około 50-70zł) to temperatury nie będą wysokie

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...