Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kolejki logowania (PBE)

damomo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, od kilku dni próbuję się dobić na PBE, raz że drafty się bugują, dwa częste blackscreeny to jeszcze te kolejki - nic złego w czekaniu 5min nie ma, ale co chwilę dodaje kolejne 2 i tak przez godzinę potrafi. Toć po to szybciej wchodzę do kolejki żebym był na tej samej pozycji, a nie przepuszcza przede mną innych i w ogóle co to kurwa ma być ? Osobiście wkurwia mnie ten system i uważam, że powinno go zmienić na prawdziwą kolejkę, czyli - zalogowałeś się jako 4000 ? To jako 4000 dostajesz dostęp do gry i koniec kropka, a nie że nagle się wszystko zatrzymuje i z 5min robi się godzina/dwie albo i cały dzień.

Piszcie co o tym sądzicie, może większe poruszenie zmusi ich do pracy.

Opublikowano

Strasznie dużo ludzi korzysta, trzeba się z rana logować i jest gitara, wczoraj się logowałem koło 10, 40 kolejka, w 40 sekund wbiło zagrałem grę na spokojnie, bez errorów i innych rzeczy, kiedy jest duże oblężenie to może się ten czas w kolejce bugować, dlatego masz takie wrażenie, co nie zmienia faktu, że mogliby psotawić jeszcze jeden server, skoro jest takie parcie na PBE.

Opublikowano

Ja tak samo, w tygodniu godzina 1300nie mam żadnej kolejki. Sobota 12 nie mam żadnej kolejki. Kolejki mam w niedzielę i w dni w tygodniu 15-20 ale czekam piętnaście minut i gram :D

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Strasznie dużo ludzi korzysta, trzeba się z rana logować i jest gitara, wczoraj się logowałem koło 10, 40 kolejka, w 40 sekund wbiło zagrałem grę na spokojnie, bez errorów i innych rzeczy, kiedy jest duże oblężenie to może się ten czas w kolejce bugować, dlatego masz takie wrażenie, co nie zmienia faktu, że mogliby psotawić jeszcze jeden server, skoro jest takie parcie na PBE.

Tu nie chodzi o serwer, rozchodzi się o to, że ludzie którzy później się logują, dostają dostęp do konta szybciej niż Ci którzy logowali się np 10min temu.

Moim zdaniem jest to poroniony system, powinno być to jakoś zrobione, że 1 się logujesz to 1 wchodzisz do gry, a tu wydłuża czas w nieskończoność.

Od rana siedziałem na PBE i akurat dostałem error po wyjściu ze zbugowanego drafta (blackscreen i status "in champion select"), nie było innej opcji więc chciałem zrobić relog, a tu kuźwa z 4min znowu robi się godzina i dłużej. Powinni to naprawić i tyle.

Opublikowano

Chyba wiem o co ci chodzi. Czekałem w kolejce długo. Wbiłem do gry. Grałem i klient mi nawalił [z winy kompa]. Wyłączyłem klienta i od nowa odpaliłem kolejkę. Byłem chyba na 100 miejscu, gdzie pare minut temu kolejka była >9000

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ja od wczoraj próbuję wbić i rezultaty są takie: 2 godziny czekania w kolejce, w końcu kiedy myślałem, że mnie wbije do gry to booom: This server is currently busy. Dzisiaj tak samo, ale wciąż próbuję. Wyszła tam Vi i wszyscy się nią tak jarają, że serwer obciążony i nic z tym nie zrobisz ;s.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...