Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manny Pacquiao Vs Juan Manuel Marquez IV - opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Walka była świetna , Manny moim zdaniem kontrolował i przeważał w walce do końca 6 rundy , no ale wiadomo Marquez jest kontr bokserem od początku walki ko wisiało w powietrzu , czekał na ten jeden cios ponieważ w wymianie nie miałby szans . Szkoda mi PacMana to świetny bokser bardzo dynamiczny ale wiadomo ma słabą obronę , podczas doskoków opuszczał gardę myślę że wina nie leży po jego stronie lecz trenera Fredi Roacha jego sztab nie wyciągnął wniosków z poprzednich pojedynków a jak widać było obóz JMM zrobił to bardzo dobrze . Ko straszne nie mogłem uwierzyć Pacquiao na deskach nikt się pewnie tego nie spodziewał a zwłaszcza takie nokdaunu poprostu nadział się i tyle .

Co innego ,że bokserzy Roacha przegrywają i to najczęściej przez ko Amir Khan 5 runda Julio C Chavez 12 pkt i bardzo pobijany Manny pewnie wstanie z kolan i jeszcze pokaże co potrafi może nie w walce z JMM ale ma jeszcze kilka lat walczenia na najwyższym poziomie .

Inna sprawa i tak nikt nie zapomni jakim był bokserem i tego co robił w ringu a przede wszystkim poza nim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...