Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ExpBot

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie: Czy jest jakiś działający expbot na PL'a? I czy dostanę bana na główne konto jak bd bocił na innych kontach osobny e-mail. Chce sobie wyexpić dwie postacie do 35lvl'a a zbytnio mi się nie chce. Za pomoc dam lajki.

@EDIT Jeśli zły dział przepraszam i proszę moda/kida o przeniesienie.

Opublikowano

m2bob

A co do banów to jeśli bot ma inny mail od chara głównego to nie dostaniesz na główną postać. Jest jedynie możliwość bana jeśli będziesz handlował botem bezpośrednio z główną postacią.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Handlować nie zamierzam chyba, że w późniejszym czasie tzn po tym jak bot wyexpi 35lvl i zaraz na pierwszym lvl'u żeby dać kase na postać.

Opublikowano

Ściągnij sobie najnowszego Kammer Moda i przez zainstalowaniem zrób tak żeby Ci działał :

Aby obejść HS'a zrób tak:

1. odtwórz notatnik i w notatniku wpisz: Metin2client.bin

2. zapisz plik w folderze z metkiem pod nazwą metin2.bat

3. gotowe, metka odpalasz klikając na takie coś: 1355053911-U786572.jpg

4. Jeżeli zrobiłeś wszystko dobrze, grasz bez problemów i możesz zainstalować nawet Kamer Moda

I dalej sobie obczaj na stronce: www.metin2mod.tk , pod jakimi klawiszami jest jaka opcja i znajdź sobie exp bota i ustaw sobie go tak jak chcesz :)

Jeśli pomogłem daj + :)

1355059906-U786572.jpg

Pomogę jak Mogę

:)))))

Jeśli pomogłem daj LAJKA, to tylko jedno kliknięcie

:)

Opublikowano

M2BOB jak dla mnie najlepszy bot jaki jest tylko, ze teraz jest tylko platny. Bana na glowna postac nei dostaniesz jesli nie bedziesz masowo przekladal itemkow na ta postac.

Opublikowano

A czy jak na jednym metku bd miał odpalonego m2bob a na drugim swoją główną postac to mogę dostać bana?

Gość dreax123
Opublikowano

Raczej nie bo juz ten drugi klient jest odpalony bez m2bob'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...