Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry komp i lagi ?

AdexProstreet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem

o to mój sprzęt :

3532lxl.png

Płynność gry jest naprawde słaba... grafike zniżyłem do 1024x*** wszystko na Nisko bez efektów max fps 30 i w tle 1 i dalej to samo.

Czyściłem rejestr, komp niedawno po formacie (tydzień nawet nie).

Komp czyszczony dziś rano, od procesora aż po sloty.

Sterowniki do karty graficznej zaaktualizowane.

Jakieś pomysły?

Gość SynekMTG
Opublikowano

Przeskanuj system antyvirem, użyj GameBoostera, przeczyść komputer CCleanerem i odinstaluj/wyłącz nie potrzebne programy/pliki.

Opublikowano

Według mnie problemem jest tutaj karta graficzna , Ogólnie GT 520 jest bardzo słaba jeśli chodzi o wydajność , ja posiadam Geforce 9600 Gt na starym kompie i śmiga mi elegancko diablo.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Według mnie problemem jest tutaj karta graficzna , Ogólnie GT 520 jest bardzo słaba jeśli chodzi o wydajność , ja posiadam Geforce 9600 Gt na starym kompie i śmiga mi elegancko diablo.

Wiem że wydajność na tej karcie jest słaba.. no ale żebym nawet nie mógł pograć na low/medium ? Battlefield na medium śmiga bez problemowo na 1024x*** :/

Opublikowano
Przeskanuj system antyvirem, użyj GameBoostera, przeczyść komputer CCleanerem i odinstaluj/wyłącz nie potrzebne programy/pliki.

Wszędzie gadasz to samo. W dupe wsadź sobie tego gameboostera. Mi na dużo gorszym kompie wszystko śmiga na najwyższych przy 60 fpsach.

Spróbuj przeinstalować diablo, ew. sterowniki. Być może najnowsze mają negatywny wpływ. Wróć do starych sterowników i daj znać.

//Masz jakiś lepszy sposób na pozbycie się lagów? Widzę, że ty nawet nie czytasz co pisał bo ze sterownikami już majstrował.

Opublikowano

Hmm, a aktualizowales sterowniki karty graficznej?? Jak nie to zrob to i daj znac :P

Jak to nie pomoze to nie wiem o co biega ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

ja mam duzo lepszy sprzet od Twojego ,chociarz Twoj tez daje rade i tez mam czasem lagi,to jest wina serwera albo lacza a nie sprzetu.

Opublikowano

Czyściłem rejestr, komp niedawno po formacie (tydzień nawet nie).

Komp czyszczony dziś rano, od procesora aż po sloty.

Sterowniki do karty graficznej zaaktualizowane.

Już sam sobie poradziłem, gamebooster i rozdzielczość na 800x600 dało mi 60fps :) bardzo wam dziękuję za wypowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...